Бях на цитонамазка преди около 10-12 дни. Казаха ми че имам раничка, която няма да третираме за сега с нищо до второ раждане евентуално. Резултатите от изследването на следващия ден бяха хубави и доктора каза, че само ще я наблчдаваме по-често. От тогава обаче имам много, много слабо слузесто течение примесено с кръв, което е по-скоро розово. Пия противозачатъчни и понеже се бях притеснила се обадих пак на лекаря ми, но тои каза че е от овулацията не от цитонамазката. Обаче ето аз вече свърших опаковката и чакам да ми дойде цикъл, а преди него всеки месец имам някакво по-обилно течение, което сега ме притеснява ое повече, понеже и кръвта е повече. не е цикъла ми категорично. В форума на бг-мамма бях писала и там едно майче ми писа че това със сигурност е от намазката и в възмпжно да продължи до идвнето на същинската менструация. Много се притеснявам и ме е страх, и с тази депресия преди всеки цикъл, общо взето се чувстрвам ужасно ! Моля ви ако някой е компетентен по въпроса или е имал подобен проблем да ми помогне или поне да ме успокои, което в случая ми е много важно!:(
Изписа ми и също някакви вагинални таблетки Трихомонацид, за лека инфекция която съм имала ( най-вероятно от сапуна), и когато ги слагам, течението е по-слабо. Снощо обаче пропуснах и днес горе-долу на всяко ходене до тоалетна имам такова....слузесто течение с тази кръв. Моля ви за отговор и предварително благодаря!