0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

xari

искам мнение за 1-ва АГ болница
« -: Февруари 09, 2006, 16:13:11 pm »
Започвам първата си процедура ин-витро, не намирам мнения за тази балница и по-точно за д-р. Вакрилов. Моля ви да ми обясните в какво точно се състой процедурата какви са последиците и рисковете, колко време трае цялата процедура? В момента съм на изследванията. :?:
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2006, 17:24:41 pm »
АЗ ПРАВИХ В ТАЗИ БОЛНИЦА ЧЕТРИ ПЪТИ ИНВИТРО ПРИ Д-Р ЙОРДАНОВ. Д- Р ВАКРИЛОВ Е МНОГО ДОБЪР ТОЙ Е И ЕМБРИОЛОГ.МИСЛЯ,ЧЕ СИ НАПРАВИЛА ДОБЪР ИЗБОР.
ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД И ЗАВЪРШИ С УСПЕХ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ.
УСПЕХ!

« Отговор #2 -: Февруари 09, 2006, 17:33:02 pm »
Лиди, ако си правила скоро опитите, би ли споделила каква е цената. Кое се поема от касата, кое си плащаш.

Благодаря ти :D
Благодаря ти, Бени!

*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2006, 18:01:42 pm »
ПОСЛЕДНОТО БЕШЕ НОЕМВРИ МЕСЕЦ 2005 Г. СЛЕД ТРАНСФЕРА ПЛАТИХ 1400 ЛВ. /ЗАЩОТО ПРИ НЯКОИ МОЖЕ И ДА НЯМА И СЕ ПЛАЩА 690 ЛВ./ ПЛАТИХ И ЗА ХОРМОНА Е2 15 ЛВ.

« Отговор #4 -: Февруари 10, 2006, 15:41:16 pm »
Лиди, благодаря много за информацията. А лекарствата по касата ли бяха?
А не могат ли да ти приспаднат за УЗ и хормони, ако имаш направление за тях от личиня?
Благодаря ти, Бени!

*

hari

« Отговор #5 -: Февруари 10, 2006, 15:46:35 pm »
Lidi ако си доволна найстина задаваш ли си въпроса защо се е стигнало до толкова опити ин-витро, къде е причината? От кое по точно си доволна?
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2006, 16:11:13 pm »
всеки си знае положението и възможностите.
аз никой не притеснявам къде да прави инвитро просто споделих моето мнение, а всеки решава сам къде да го прави.
има и в други клиники,в които не става от първо, второ ...... инвитро.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ КЪДЕТО И ДА РЕШАТ ДА ОТИДАТ!

« Отговор #7 -: Февруари 10, 2006, 22:19:04 pm »
не исках да те обидя по никакъв повод, но за жена която ще и бъде за първи път не е много оспокояващо че може да се стигне до толкова много опита. Пожелавам ти успех от сърце

*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
« Отговор #8 -: Февруари 10, 2006, 23:45:42 pm »
НЕ СЪМ СЕ ОБИДИЛА
ЗНАМ ОТ ОПИТ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАСТРОЙВАШ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ, ТЪЙКАТО ПСИХИЧЕСКИ МНОГО ТРУДНО СЕ ПРЕОДОЛЯВА НЕУСПЕХА.
АЗ ИМАМ ЕДИН АБОРТ СЛЕД ВТОРИ ОПИТ ОТ ИНВИТРОТО И СИ МИСЛЯ, ЧЕ НЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ЛЕКАРИТЕ СВЕТИЛА.
УСПЕХ :)

*
« Отговор #9 -: Февруари 11, 2006, 10:08:15 am »
За мен д-р Йорданов и д-р Вакрилов са прекрасни хора, но имам съмнения за това какви специалисти са.Дано сега вече да са подобрили качеството на процедурата, защото когато аз правих ин-витро при тях бяха под всякаква критика. А като чета написаното и от lidi - затвърждавам съмненията си.
Хари във Сф има много по-добри специалисти със по-добро качество на процедурата
Дано се включи с мнение и tutto
Успех
*
« Отговор #10 -: Февруари 14, 2006, 12:17:25 pm »
Аз съм ходила при д-р Манчев от 1-ва АГ и съм с много добри впечатления от него, изобщо смятам, че целият екип са добри професионалисти. Това, което ме отказа от там е фактът, че не правят икси, а само ин витро и че нямат криобанка за замразяване на сперматозоиди /в нашия случай това е от значение/. Всъщност исках първо да пробвам инсеминации там, но заради невъзможността за замразяване се отказах, освен това останах с впечатление, че за инсеминации там изискват много добра, даже отлична спермограма, а за съжаление нашата не е такава. Иначе при липса на мъжки фактор мисля, че този екип е един добър избор!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #11 -: Февруари 14, 2006, 13:40:43 pm »
Благодаря Grace, малко съм разочарована от обстановката но ще го преживея. Мисля да не се отказвам от там. :)

*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #12 -: Февруари 14, 2006, 13:57:43 pm »
Цитат на: hari_77
Благодаря Grace, малко съм разочарована от обстановката но ще го преживея. Мисля да не се отказвам от там. :)

Успех ти желая Хари! Аз имам добри спомени от персонала в тази болница, въпреки неуспешния си инвитро опит. Верно, че всичко там е старо и захабено, но поддържаха чисто.
« Отговор #13 -: Февруари 16, 2006, 12:15:40 pm »
добре де не ви ли се струва че се харчат само пари за по няколко опита и все без резултат.Нещо им нямам вяра на тези добродушни специалисти.Не говоря от опит а само от странични наблюдения.Ама ако в чужбина са по напред с материала и ще струва колкото 4 опита тука за 1там ми се струва че се спестяват доста нерви и време.Неискам да обидя някой просто споделям какво си мисля.Желая ви късмет
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #14 -: Февруари 16, 2006, 13:31:41 pm »
Цитат на: tochica
добре де не ви ли се струва че се харчат само пари за по няколко опита и все без резултат.Нещо им нямам вяра на тези добродушни специалисти.Не говоря от опит а само от странични наблюдения.Ама ако в чужбина са по напред с материала и ще струва колкото 4 опита тука за 1там ми се струва че се спестяват доста нерви и време.Неискам да обидя някой просто споделям какво си мисля.Желая ви късмет

Докато няма официални статистики ще си останем със страничните наблюдения... За един център успеваемостта може да е само 5%, обаче ако ти си вътре в тия 5% за теб това ще е най-добрия център.
« Отговор #15 -: Февруари 16, 2006, 17:15:05 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ, СЕГА В СРЯДА БЯХ ПАК В БОЛНИЦАТА, ВСИЧКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ СА МИ ДОБРИ /И СЛАВА БОГУ/. ДОКАТО СТОЯХ В КОРИДОРА СИ ГОВОРЕХА ЗА ДВЕ БРЕМЕННИ ЖЕНИ И ТАЗИ НОВИНА МНОГО МЕ УСПОКОИ. МНОГО СЕ НАДЯВАМ ДА СЪМ В ТЕЗИ ПЕТ %, НО АКО НЕ СТАНЕ НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ПОВТОРЯ ПАК ТАМ, ТОГАВА ЩЕ ОПИТАМ В ДРУГА КЛИНИКА. УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ И МНОГО ЗДРАВИ И ХУБАВИ  :babyflips:  :babyflips:  :babyflips: , СТИСКАМ :crossfingers: