0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

LH
« -: Февруари 15, 2006, 14:49:53 pm »
Повишаването на LH само в периода на овулация ли става? Или може преди овулацията да се повиши малко и после пак да спадне.
LH
« Отговор #1 -: Февруари 15, 2006, 15:50:00 pm »
Мисля, че само при овулация. От друга страна казват, че ако жена си прави домашен тест за овулация, който тест отчита повишаване точно на този хормон, то тестът може да е положителен повече пъти в месеца - ако жената е с ПКЯ.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
LH
« Отговор #2 -: Февруари 15, 2006, 16:59:24 pm »
LH
« Отговор #3 -: Февруари 15, 2006, 17:04:57 pm »
LH
« Отговор #4 -: Февруари 15, 2006, 17:17:23 pm »
Питах защото на 7 ден теста за овулация ми показа две чертички, но не бяха с еднакъв интензитет, от тогава се появява само по една, а самата овулация трябва да ми е днес, утре или вдруги ден,защото по температърна графика днес ми се повиши т. с 0.5
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
LH
« Отговор #5 -: Февруари 15, 2006, 17:29:02 pm »
Ами видя ли графиката, която ти дадох. Пика на ЛХ е преди овулацията - 24-48 часа.
LH
« Отговор #6 -: Февруари 15, 2006, 17:31:49 pm »
Тоест двете чертички предхождат, а не показват самата овулация, така ли?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
LH
« Отговор #7 -: Февруари 15, 2006, 18:05:18 pm »
Цитат на: milenagg
Тоест двете чертички предхождат, а не показват самата овулация, така ли?

точно така - предхождат. и то ако са с еднакъв интензитет или тестовата е по-силна от контролната.
това трябва и на упътването да го пише, де...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

LH
« Отговор #8 -: Февруари 16, 2006, 10:39:06 am »
А за първи път ли правиш тестове този месец?

Не се притеснявай, аз опитах 1-2 месеца, ама не видях положетелен тест, а ову си имах. Имам доказана редовна овулация с множество графики и множество фоликулометрии. Мисля си, че не мога да спазя условието два часа да не съм пила вода, щото все съм жадна, или пък не уцелвам правилното време.
При теб поне има "почти" положителен тест :wink:
Благодаря ти, Бени!

LH
« Отговор #9 -: Февруари 16, 2006, 10:41:56 am »
За първи път ми е и меренето на температурата и тестовере.  Ма много рано, а от тогава все си е отрицателен и то категорично отрицателен, а всичко спазвам. Не се претиснявам, но много се обърквам и вече не знам нищичко.
Все си мислех, че трите метода ще се препокрият, пък то стана една....