0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стодал и опити за забременяване?
« -: Февруари 05, 2013, 11:15:32 am »
Здравейте момичета!Бих искала да се посъветвам с вас относно действието на Стодал, моля ако някоя от вас го е ползвала да ми каже дали е имало някакъв ефект от това сиропче.Днес си го купих защото от няколко дни съм с непоносима кашлица, която се появява предимно вечер като си легна и не мога да спя от кашлица вече втора вечер...не се издържа това положение...И като отидох в аптеката ме посъветваха, че при евентуална бременност биха ми препоръчали само Стодал, защото е на хомеопатична основа.Но доста неща изчетох в интернет и пише, че не е добре да се пие с други лекарства, които не са хомеопатични, а тъй като аз пия фолиева киселина и аспирин протект по предписание от АГ-то ми, се чудя дали ще има някакъв ефект?Много ще въм ви благодарна да споделите и вие някакво мнение!
Re: Стодал и опити за забременяване?
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2013, 18:54:54 pm »
Аз пих Стодал по време на бременност , ефектът му е положителен но бавен както и на всяко друго хомеопатично лекарство, относто това дали може да се съчетае с фолиева и аспирин протект не мога да дам мнение , по времето когато го приемах бях в 25 г.с , най добре е да звъннеш на личният си лекар , скорошно оздравяване  :wink:
*
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2013, 23:16:33 pm »
Аз съм го пила като бременна. Взимах и витамини, в които имаше фолиева киселина. Все пак е хомеопатия. Не вярвам да си взаимодейства с някое традиционно лекарство. А и аспиринът е в доста ниски дози. Ако си притеснена, говори с лекаря си, но по мое мнение не би трябвало да е проблем.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2013, 08:01:05 am »
според мен идеята на това предупреждение, е че ако приемаш консервативна медицина заедно с хомеопатия не могат да гарантират действието на хомеопатията
а и стодал се изписва на деца все пак, не виждам къде са притесненията :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит