0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
имам нужда от съвет!!!
« -: Септември 20, 2008, 08:45:42 am »
Здравейте,Тревожа се за една моя приятелка и незнам какъв съвет да и дам. Обръщам се кум вас с надежда да ми помогнете.
 Тя беше бременна и в шестия месец детето умря. Мисля че не са намерили причината. Тя ми каза, че потдържа температура 37,2 градуса. Може ли това да е нормална температура за човек, или може да има нещо общо с трагичния случаи?
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: имам нужда от съвет!!!
« Отговор #1 -: Септември 20, 2008, 10:22:56 am »
Тази температура е на инфекция или възпаление (ако няма нова бременност). Да отиде на добър доктор вътрешни болести и да й се назначат изследвания.
« Отговор #2 -: Септември 28, 2008, 18:29:40 pm »
мисля че ако е постоянно така тази темп. не е хич нормално
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2008, 14:23:27 pm »
При всеки човек постоянната температура е различна.Ако и преди това е ила с такава температура значи и няма нищо,но все пак е наи-добре да намери доктор с истинска диплома и да се консултира.

И аз имам един въпрос и до сега никой не ми е отговорил на него.С приятеля ми вече сме от доста време заедно и понякога свършва в мен.Но когато това стане на другия ден мен ме сърбят малките устни а него главичката на пениса.Това нормално ли е?На какво може да се дължи?Имала ли е някоя този проблем?
« Отговор #4 -: Октомври 08, 2008, 14:27:19 pm »
най - добре е да се консултирате с лекар,може причината да е в някъква гъбична инфекциия
« Отговор #5 -: Октомври 08, 2008, 20:42:25 pm »
Не не е нормално,аз минала година бях така подьржах 37.2 и се оказа,че имам повишение на левкоцитите и следователно някакво вьзпаление,което така и не разбраха док. от каде ми е било.Такаче задьлжително на док.
http: