0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Diva Roza е щастлива мама!!!
« Отговор #100 -: Септември 15, 2008, 14:29:03 pm »
Розичке Честито ти сбъдната мечта :) Честито за твоята дъщеря :)
Много здраве пожелавам на всички вас, да расте щастлива и игрива малката Емма :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #101 -: Септември 15, 2008, 16:42:37 pm »
Дива Роза, честита дъщеря!
Нека малката Емма расте здрава, щастлива и с много късмет!

« Отговор #102 -: Септември 15, 2008, 22:15:16 pm »
Честито  :D Да е жива и здрава, много щастлива и обичана  :blowingdust:

lb2f
*
« Отговор #103 -: Септември 16, 2008, 11:07:57 am »
Честито Розичке!
Да расте жива,здрава и много щастлива за радост на цялото семейство!
« Отговор #104 -: Септември 18, 2008, 23:53:29 pm »
Честита радост и от мен!
Нека малкото слънчице бъде живо и здраво и прави дните ви изпълнени с радост, усмивки и щастие! 

« Последна редакция: Септември 18, 2008, 23:55:30 pm от *Sunshine* »
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #105 -: Септември 19, 2008, 11:57:45 am »
Честито Дива Роза
Да ти е жива и здрава Емма
Да расте умно, красиво усмихнато и много щаастливо дете
и да носи радост на мама и тати
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #106 -: Септември 19, 2008, 14:00:22 pm »
Момичета, златни сте!!! Трогнахте ме много!!! Благодаря за пожеланията, прекрасни са!!! Да ви се връщат в стократен размер!!! Благодаря ви и за цялата подкрепа, която намерих тук, и то в трудни за мен моменти, когато самата бременност изглеждаше далечна и недостижима мечта. Научих много полезни, практически неща от вас и съм сигурна, че и занапред ще е така!

Ние все още се опитваме да асимилираме какво точно ни се случи, но явно ще ни трябва доста време за това.
Раждането се превърна в една дълга одисея, на която на моменти не и се виждаше краят. Точно в деня на термина (по среднощ на пети) изтекоха водите, започна да пада и тапата и контракциите се появиха, приеха ме веднага в болницата и така до сутринта на седми, когато се взе решение за спешно секцио, защото контракциите не водеха до нужното разкритие, а и тоновете на бебето на моменти не бяха достатъчно ясни и силни. Опитах и от инжекцията с хормона за провокиране на повече и по-силни контракции, и от епидуралната, и от секциото. Та, видях що е то и естественото раждане, и  секциото. Важното е обаче всичко да завърши благополучно! Ще се включа в скоро време и в седмичната тема, но не да давам акъл по бебешката тема, а да слушам и внимавам да науча нещо повече от чуждия опит!!! Защото засега нощно време представляваме интересна картинка: аз енергично люшкам ревящата Ема, а мъжът ми обикаля стаята и чете абзаци от д-р Спок (а и от друга налична литература по въпроса) и съпоставяме, анализираме и доникъде не стигаме...  :D Колко типично за случая!

Ще се моля за всяко едно момиче тук да изпита радостта на майчинството!!! Не се съмнявайте нито за миг, че това ви предстои!!!
*
« Отговор #107 -: Септември 19, 2008, 14:12:36 pm »
Розичка, гушкане му е майката. И по-малко анализи. :D
ПП При мен помагаше клякането. (Да е жива и здрава Миники, която ме светна за това.)

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #108 -: Септември 19, 2008, 20:16:20 pm »
Добре дошла отново сред нас :wink: Всичко, което прилича на люлка, също така лягането в удобна поза, поставянето на бебето на корема ти и лекото полюшване също помага :D И не се тормозете с анализи, а слушайте сърцето си :bighug:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #109 -: Септември 20, 2008, 08:08:17 am »
Честита Принцеска, :D
Нека е жива, здрава и да расте много щастлива
Пожелавам ви невероятни и прекрасни мигове заедно 

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #110 -: Септември 30, 2008, 17:52:04 pm »
Рози, нямаш си на представа колко много съм чакала тази тема. Всеки ден като влезнах в болницата питах дали има темичка. Малко късно пиша, но здраве да е.
Бъдете живи и здрави, нека бебе Емма бъде най-щастливото дете на света, да расте обичана и щастлива. Аз не се и съмнявам, че ще бъде така. Още веднъж поздрави и цункай Емма от мен.
« Последна редакция: Септември 30, 2008, 17:54:51 pm от Mary »
*
« Отговор #111 -: Октомври 06, 2008, 12:37:37 pm »
Дива Розичке, честита ти малка Принцеса;-)
Пожелавам ти цялото щастие на света, нека малката да расте здраво и палаво бебоче, за радост на мама и тате!
 :blowingdust: :hug2: :ballons:
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #112 -: Октомври 07, 2008, 04:58:50 am »
Честито и от мен!!!
*
« Отговор #113 -: Октомври 09, 2008, 10:21:38 am »
Честито, diva roza! :ballons:

много здраве и щастие на теб, семейството ти и на Малката Розичка Емма :D

Косето е на небето.
*
« Отговор #114 -: Октомври 10, 2008, 15:42:09 pm »
и аз малко късничко, но много искам все пак да ти честитя, дива роза :)
и да пожелая на малаката Ема да расте здраво и хубаво дете и много да радва мама и тати!

П.П. Емо като малко бебе много обичаше да лежи по корем върху моя корем или върху корема на тати.

*
« Отговор #115 -: Октомври 11, 2008, 01:56:38 am »
Честито! Прекрасно е, когато мечтите се сбъдват! Бъдете щастливи, а на малката Емма пожелавам дълъг и хармоничен живот!