0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Mimito

кондиломи
« -: Февруари 10, 2006, 16:35:49 pm »
Знаете ли как точно изглеждат кондиломите и какви са симптомите? :oops:
*
кондиломи
« Отговор #1 -: Февруари 10, 2006, 16:49:34 pm »
гребеновидни образувания във влагалището или дори при входа, а за симптоми - май сърбеж, течение. Неприятна работа ако са напреднала фаза лекувай ги! лошо за тебе, лошо за бебето. Не отлагай !! (като мен)

Косето е на небето.
*
кондиломи
« Отговор #2 -: Февруари 14, 2006, 14:14:50 pm »
COSMOPOLITAN за февруари 2006 има статия за кондиломи и други подобни

Косето е на небето.
кондиломи
« Отговор #3 -: Февруари 17, 2006, 23:16:10 pm »
Момичета,а какво изследване се прави за да се открият?
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
кондиломи
« Отговор #4 -: Февруари 18, 2006, 08:39:14 am »
Гениталните брадавици

Гениталните брадавици се причиняват от човешкия папилома вирус (HPV). Инфекцията с HPV все повече зачестява. Тя се проявява като малки месести и твърди брадавици в гениталната област при мъжа и при жената, непрекъснато увеличаващи се на брой и отделящи лошо миришещ секрет. Инфекцията с HPV е свързана с повишен риск от карцином на шийката на матката – най-често срещащия се генитален карцином при жените в млада възраст. Инфекцията с HPV е свързана и с риск за плода при раждане, поради което жените с генитални брадавици раждат чрез цезарово течение. Брадавиците се лекуват чрез изгаряне с медикамент, приложен локално, чрез лазер или чрез електрокоагулация, което обаче не премахва вируса от организма и брадавиците отново могат да се появят. Заразяването става чрез контакт с партньор с брадавици.
кондиломи
« Отговор #5 -: Февруари 18, 2006, 16:42:37 pm »
Мерси Lali  Питах защото преди имах сърбежи и течение лекуваха ме за гъбички но сега от скоро пак се повтаря същото та си мисля да не би да е нещо друго по сериозно като хламидия например?
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
кондиломи
« Отговор #6 -: Февруари 18, 2006, 17:14:07 pm »
Хламидиите са безсимтомни.
*
кондиломи
« Отговор #7 -: Февруари 21, 2006, 12:08:07 pm »
Напротив, един от признаците за хламидии е течение.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
кондиломи
« Отговор #8 -: Февруари 21, 2006, 12:22:33 pm »
Цитат на: miusli
Напротив, един от признаците за хламидии е течение.

Да но в повечето случаи са безсимптомни. Когато се появи течение в повечето случаи вече е късно и има нанесени вреди. Точно затова е трудно диагностицирането и лечението на хламидиите понеже умеят да се крият доста добре в организма и имунната системе не ги разпознава за да им даде отпор. А когато ги познае в повечето случаи вече е късно
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
кондиломи
« Отговор #9 -: Февруари 21, 2006, 19:58:02 pm »
Благодаря ви,момичета!За всеки случай мисля да си пусна едно тестче за хламидия,та да мога и това да елеменирам от дългия списък :wink:
кондиломи
« Отговор #10 -: Февруари 22, 2006, 09:40:30 am »
Цитат на: rozalin
Благодаря ви,момичета!За всеки случай мисля да си пусна едно тестче за хламидия,та да мога и това да елеменирам от дългия списък :wink:

Да, най-добре. Хламидиите са безсимптомни в голям процент от случаите, наричат ги `тиха епидемия`...,защо ли :x ...