0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: резултат от хистология след абразио ..
« Отговор #20 -: Октомври 28, 2008, 19:28:19 pm »
днес ми излязоха резултатите от някои изследвания, които правих миналата седмица .., имам изолирана Escherichia coli от влагалищния секрет  8O .., нямам идея как е попаднала там - по принцип с мъжа ми не практикуваме анален секс и уж гледам да се забърсвам в правилна посока.
 бихте ли ми казали дали е възможно тази бактерия да е причина за аборта ми ..  :? 

*
« Отговор #21 -: Октомври 28, 2008, 20:06:05 pm »
днес ми излязоха резултатите от някои изследвания, които правих миналата седмица .., имам изолирана Escherichia coli от влагалищния секрет  8O .., нямам идея как е попаднала там - по принцип с мъжа ми не практикуваме анален секс и уж гледам да се забърсвам в правилна посока.
 бихте ли ми казали дали е възможно тази бактерия да е причина за аборта ми ..  :? 
*
« Отговор #22 -: Октомври 28, 2008, 21:57:59 pm »
извинявам се ако няколко пъти съм пуснала едно и също съобщение.., но като че ли понякога има някакъв проблем с форума ..  :dontknow:

днес ми излязоха резултатите от някои изследвания.. имам изолирана Е.coli от влагалищния секрет. бихте ли ми казали дали тази бактерия може да е причинила аборта ми ..  :?
« Отговор #23 -: Октомври 29, 2008, 09:36:43 am »
По принцип бактериите и инфекциите които притежават са част от причините за ранните аборти до колкото знам, но дали точно тази бактерия е виновника и дали тя причинява сериозни проблеми -това може би доктор трябва да коментира.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #24 -: Октомври 29, 2008, 10:11:44 am »
Еширихия Коли е бактерия която живее в човешкото тяло,но мястото и не е във влагалището.Аз непрекъснато имам проблеми с нея,но на мен ми предизвиква циститВсички лекари са ми казавали че тя не е проблем,но трябва да се лекува.Не мисля че е причина за аборт.Какви други изследвания си правила.В повечето случай по сериозни причини предизвикват аборт.
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*
« Отговор #25 -: Октомври 29, 2008, 19:29:25 pm »
правила съм:
-микробиология на урина и влагалищен секрет - тук само ешерихията е проблемна
-цитонамазка - PAP 1
-пълна кръвна картина и окултни кръвоизливи- всичко е в референтни граници
-генни мутации свързани с тромбофилия; ТАТ, МАТ - още нямам резултати
-имунологични изследвания:                        и тука нямам ..
         -антикардиолипидни антитела IgG
         -антикардиолипидни антитела IgM
         -субпопулация на NK-клетки
         -анти-бета 2 гликопротеини
-от инфекциозните направих:                     чакам резултати
         -токсоплазмоза - IgM+IgG
         -листериоза
         -бруцелоза
         -рубеола - IgG
         -цитомегаловирус-IgM+IgG
         -хламидия/кръвен тест/-IgM+IgG
         -за микоплазма и уреаплазма търся лаборатория   :dontknow:

като ми доде цикъла мисля да направя и хормонални изследвания ..