Джам, след многото обикаляне и оглеждане, се спряхме на два варианта, но не успях да ги инамеря в инет да ти ги покажа(харесахме ги в технополис,а сайта им не работи, в техномаркет ги нямаше).
Либхер са, с един компресор, клас А+, тихи са (за нас това е от значение) - 38 Db, единият е вариант с камера и височина 175см - 939лв, другия е с фризер и височина 185см - 1119лв. Последно аз избрах първия, защото прецених, че ще ми е по-лесен за обслужване - ниска съм и горните рафтове на по-високия ми бяха трудно достижими. Освен това аз държа на по-голямата хладина част, а не толкова на фризерната. А и не ми се дават над 1000лв.
Иначе хладилници - бол, обаче нас първо ни ограничи, че държим да е цвят инокс. После - харесвам някой като параметри, но някак си отвътре разпределението не ми се струва практично. Държим да е тих. А и таван като со сложиш за цената и то изборът не става много голям...
Не съм ходила във фирмения магазин на Бош, дето е до Токуда, оттам са ни котлоните. Ама не знам дали изобщо ще се вместим там за 900-1000лв.