0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
тест+ и слабо течение с цвят на боза
« -: Февруари 19, 2006, 13:52:55 pm »
Здравейте момичета!
Миналата година направих спонтанен аборт в 8г.с. . Според докторите причината е естествен подбор. Този месец правихме бебе и аз от вълнение направих теста с три дни преди М. Беше с две черти, но на следващият ден, петък вечер ми се появи някакво течение, като бяло течение с кавяво-розов цвят. Всички доктори бяха приключили работната седмица, а тази, която посещавам дори не си вдига телефона. На следващия ден, събота вечер течението спря . На по-следващия-неделя/днес/ пак се появи сутринта и е страшно слабо но го има. До момента съм така.
Адски съм притеснена. Не искам пак да го загубя. Има ли някой с подобни преживявания?
Имам нужда от съвет?
"Колкото повече Прасчо гледаС?Рµ през ключалката, толкова повече Мечо РїСѓС… РіРѕ РЅСЏРјР°С?Рµ вкъщи."
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2006, 13:56:05 pm »
Ами при всички положения лекар трябва да назначи лечение ако се налага за задържане на плода.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2006, 10:42:54 am »
Може да имаш лека оцветяване без това да е проблем, но може и да си ти дойде. Затова се казва да не се правят предварително тестове - за да няма изненади от сорта. Знам, обаче, колко е трудно да се издържи до закъснението и те разбирам. Отиди на лекра и дано е достатъчно отзивчив.
Матей - 1.04.2006 г
*

maiska

« Отговор #3 -: Февруари 24, 2006, 23:36:05 pm »
Като не ти вдига лекарката, тичай в дежурната, не я чакай, защото тя ще си остане същата и утре, ама твоето бебе е уникално и не бива да го изтърваш!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #4 -: Февруари 27, 2006, 21:46:03 pm »
Раня, пиши какво стана с теб. Какво се оказа, има ли бебче? Понеже и аз съм така с бледо бежаво-розово течение........с един ден закъснение. Желая ти успех.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!