0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!!!
« -: Март 01, 2006, 00:51:30 am »
От 2 години чета тези форуми и най-сетне реших и аз да ви споделя. Преди година  направих аборт по желание  в 2 месец.Декември  2005 като ходих на профилактичен преглед ми казаха че матката и яйчниците ми са добре, но ми откриха раничка на на шийката на матката.Казаха ми че трябва да ми се гори.И така в началото на януари ми я изгоряха .Това което ме притеснява че не сам раждала.Тези манипулации които са ми извършени биха ли ми дали някакво отражение за в бъдеше относно забременяването ми.Какво мислите вие?Бихте ли ми дали някакав съвет.Ще ви бъда много благодарна
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Здравейте!!!
« Отговор #1 -: Март 01, 2006, 08:30:35 am »
не мисля, че ще има негативно въздействие, напротив - добре е, че раничката е излекувана.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Здравейте!!!
« Отговор #2 -: Март 01, 2006, 10:29:11 am »
не се претисняваи  няма да имаш  микави пробиеми  с забременяването
Здравейте!!!
« Отговор #3 -: Март 01, 2006, 10:35:29 am »
Оххххххххххх мили момичета дано да е така,защото страшно се притеснявам, дали когато започним опити за забременяване ще са успешни.Благодаря ви много :D