0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ин витро - технически подробности
« -: Януари 09, 2009, 09:03:34 am »
Здравейте,

Чета и не мога да намеря отговор на въпросите си, а док не си вдига тел......
Вече четвърти месец съм на Регулон с надеждата, че съвсем скоро ще започнем ин витро. Лятото ми правиха лапаро и вече съм без тръби.
Имам час за другата седмица на 15ти януари, когато по график ми остават 10 хапчета от Регулона. Никой не можа да ми каже какво да правя, само ми отговарят докторът ще каже. Да ама аз последно го видях през лятото, какво да ми каже сега като вече съм изминала 200 км ли?
Та въпросът ми е според Вас да си пусна ли едни начални изследвания поне СПИН, Хепатит, токсоплазмоза....всичките стандартни или да чакам срещата с доктора?
Досега съм изследвала само хормони и нищо друго.
Благодаря Ви за отговорите предварително!

Re: Ин витро - технически подробности
« Отговор #1 -: Януари 09, 2009, 09:20:00 am »
Според мен е по-добре да изчакаш срещата с док. Не можеш да знаеш какви точно изследвания ще ти поиска, а да те бодат няколко пъти е безсмислено, като се има предвид после какво те чака. А пък ако успееш да се свържеш с него преди 15 ще е най-добре. Стискам палци  :goodluck:
« Отговор #2 -: Януари 09, 2009, 11:14:17 am »
...от друга страна иЗследванията За СПИН, хепатит и рубеола са Задьлжителни преди инвитро. не пречи да си ги пуснеш.
*
« Отговор #3 -: Януари 09, 2009, 11:27:38 am »
Много Ви благодаря,
сега си направих един списък и мисля да си пусна повечето стандартни тестове, а в клиниката да направя само по-сложните. Хем ще спестя време, хем ако излезе, че нещо не е наред мога да си спестя останалите изследвания.
Успех момичета!

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #4 -: Януари 09, 2009, 14:06:06 pm »
По мое мнение изчакай срещата с доктора.Аз пуснах всички изследвания февруари ,а опитът ми беше чак септември!Някои дори ги и потретих.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #5 -: Януари 09, 2009, 14:15:30 pm »
Момичета и аз имам въпрос към вас:интересува ме трябва ли да направя някой изследвания предварително и какви-предстои ми първичен преглед в клиника Надежда, за ИКСИ сме засега чисто мъжки фактор. Мъжът ми има хормони и микробиология обаче аз нямам нищо засега-мога ли да си помогна преди да ми е дошъл часа или не ме съветвате.Предварително благодаря
« Отговор #6 -: Януари 09, 2009, 14:24:22 pm »
По-добре изчакай с изследванията. На първичния преглед носи всичко каквото сте правили. Док не е привърженик на безразборното изследване. Ще те насочи какво да направите или повторите.
Успех
*
« Отговор #7 -: Януари 09, 2009, 14:31:26 pm »
Благодаря за бързия отговор-успех и на теб
*
« Отговор #8 -: Януари 09, 2009, 14:51:56 pm »
Най-добре док да те насочи!!!
Не прави нищо - може да се окаже излишно губене на време и пари!
Аз на първичния отидох с една папка с изследвания, но нямаха голяма полза!!!
Успех!