Здравейте всички, искам да споделя нещо с вас което може да е хем от полза за някого, хем ако някой има информация нека да ми я сподели.
Съпругата ми е бременна в 7 г.с , преди 5 дни получи нещо като болки в бъбреците и след редица изследвания се установи ,че има завишено ниво на бактерията E.coli (мисля тала се казваше) в урината. Днес получи и бъбречна криза, като до днес докторите-гинеколог и нефролог я лекуваха за песачинки или камъчета в бъбреците, от вече развитата инфекция вдигна и температура която се поддържа около 38 градуса и неможе да се свали с бабешки методи. Днес лекарите и изписаха Зинат 500 за бактериите и но-шпа за болките в бъбреците. Тази вечер я заведох в спешния център във Враца за да и влеят система за обезболяване!
По принцип знаем от познати ,че за температура при бременни има жъзможност да се пие парацетамол, който уж е безвреден и няма отрицателен ефект върху плода. Въпросът ми е дали сме на правилния път и дали наистина тези медикаменти са дотолкова безвредни. Гинекологът вече ни казва, аз не лекувам бъбреци, така ,че се обърнете към Бъбречно отделение!??!
Мислите ли ,че е правилно да влезе в АГ отделение за лечение, тъй като тук във Враца , лекарите са невероятно "любезни" когато нещо е по-различно от нормалното за тях и са особенно оскъдни от към информация!!!