0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
бременност и кървене
« -: Февруари 18, 2009, 18:06:58 pm »
така, спирам да се ровя и пущам нова тема, защото, честно казано, нямам нерви. след 5 годино ходене по мъките, снощи за 1-ви път видях, така желаните 2 чертички. не че съм си мислела, че съм бременна, дори напротив, но вчера си купих тест (за мое учудване в кутийката имаше 2), защото днес имах час при гинеколог, за да ми види странното кървене и за всеки случай, ако случаааааааааайно има някаква бременност, да не пия някакви лекарства. (дали ме разбрахте...  :ask:, но не мога да си събера мослите). та, направих теста и за мое голямо учудване - положителен, е с малко по-бледа тестова линия, ама я има. казвам голямо учудване, защото си мислех, че пак имам задържан фоликул. викам си, ще повторя теста на сутринта и ще направя кръвен тест. е, резултата е: 2-ри положителен уринен с още по-бледа 2-ра линия от снощи и резилтат от кръвния - 194.88 при референтни от 0 до 8.
датите са такива:
последма менструация 11.01.2009, вероятна овулация 25-26.11.2009, трябваше да ми дойде на 10.02.2009 (но много пъти ми е закъснявало). на 12.02. леко, розово зацапване. така до 16.02., когато стана кафяво.
спирам за сега, ще пиша от къщи
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
Re: бременност и кървене
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2009, 18:14:40 pm »
Бягай на лекар!

*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2009, 20:18:47 pm »
*

big_eyes

• 432
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2009, 20:44:12 pm »
бягах, бягах, отидох, но още нищо не се вижда, от там идва и притеснението ми. утр сутрин отивам в София при док, който ми прави лапарото. обадих му се тая вечер, а той ми каза: "няма да се притесняваш, 20 % от бременните имат кървене". аз аз не се притеснявам от кървенето, а от вероятността, да е извънматочна, имайки предвид, че имах сраствания, в следствие на хламидалната инфекция (вече излекувана). незнам, вее съм по-спокойна. каквото е рекъл Господ, това ще става.
а последното нещо, което си мислех този месец е, че съм бременна и чаках, да ми дойде, че имах уговорка с д-р Владимиров, да се видим от 2-я о 4-я ден от МЦ.
стискайте ми палци.  osi_1
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #4 -: Февруари 18, 2009, 21:06:03 pm »
Стискам ти палци, мила. А ти сега лягай и не мърдай. Ако имаш дуфастон или утрогестан вземи и лягай. Можеш да пиеш и ношпа при болки.
При мен това помогна.
 :bighug:
*
« Отговор #5 -: Февруари 18, 2009, 21:27:50 pm »
Моя съвет е да пуснеш втори кръвен тест, за да се види как нараства ЧХГ-то, за да се изключи поне като начало извънматочната.
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2009, 10:26:36 am »
Бързо на лекар!
Стискам много палци всичко да е наред!
*
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2009, 12:38:59 pm »
Както ти е писала StefiZ  направи непременно втори кръвен, за да се види как нараства ЧХГ-то. Това е важно! Стискам ти палци и дано всичко да е наред!!!  :goodluck:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #8 -: Февруари 19, 2009, 12:46:19 pm »
Стискаме всички палци и на краката и на ръцете всичко да е ок!!!!!!!!!!!!!!!!
*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
« Отговор #9 -: Февруари 19, 2009, 12:51:40 pm »
Лягай да почиваш,никакво ставане от леглото доката не идеш при доки.Стискам палци всичко да е наред.И както са ти казали момичетата направи още един кръвен тест.Успех.
*

big_eyes

• 432
« Отговор #10 -: Февруари 24, 2009, 10:34:56 am »
благодаря ви момичета! снощи се върнах от болницата и реших да ви споделя развитието на моята първа бременност - неуспешнаа. приеха ме там, още в мига, в който ме прегледаха. в матката нищо не се виждаше, беше прекалено рано. та на мен ми закъсня само една седмица. на ехографа се виждаше нещо, но не в матката. лекарите започнаха са се съмняват за извънматочна, пуснахме ЧХГ, но в друга лаборатория, щяхме да изчакаме малко, но вечерта прокървих обилно и... бебчето е било в матката...
не ми направиха абразио, казаха, че съм се изчистила добре. казача да изакаме 1 месец и пак да действаме.
е ...поне вече не се съмнявам, че срастванията са се появили отново.
Хубав-Рошав
*
« Отговор #11 -: Февруари 24, 2009, 15:36:53 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: много съжалявам миличка, но сега поне знаеш, че си близко до чудото - пожелавам ти в най- най- скоро време да гушнеш своето слънчице! Късмет и много щастие!