0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Прогестерон
« -: Март 19, 2006, 21:01:17 pm »
Момичета може ли да ми кажете, дали изследването на полови хормони и изследването на прогестерон /7дни след овулация/ трябва да стане в рамките на един цикъл? Може да звучи тъпо въпроса ми, незнам дали се разбира .. :oops:  
В началото на този цикъл изследвах хормони, но може би няма да мога да дойда до Сф за прогестерона, та затова питам дали може да го оставя за следващия цикъл
:ask:
When you wake up and don't see the Sun,
You are dead or you are the SUN!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Прогестерон
« Отговор #1 -: Март 19, 2006, 21:34:26 pm »
Хубаво е да са в един цикъл.

А в Севлиево не могат ли да ти го изследват? Евентуално във Велико Търново пък няма начин да не могат.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Прогестерон
« Отговор #2 -: Март 19, 2006, 21:51:44 pm »
Или в Плевен....
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Прогестерон
« Отговор #3 -: Март 19, 2006, 21:53:57 pm »
Да, някъде наоколо.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Прогестерон
« Отговор #4 -: Март 19, 2006, 22:19:14 pm »
Цитат на: Meli

....Евентуално във Велико Търново пък няма начин да не могат.

Мда, могат във Велико Търново и още как :wink: Опитай в СМДЛ "Медика" ООД, ул. "Марно поле"21 /до полицията/. Имат и сайт http://www.labmedicabg.com/
и хубавото е, че предлагат възможност  да си провериш резултатите по Интернет. Успех :)
Обещах на Ganka:)
Прогестерон
« Отговор #5 -: Март 20, 2006, 14:31:55 pm »
Elma_gb, ти правила ли си изследвания там??? Какви са отзивите от тази лаборатория? Питам те, защото аз живея в Козлодуй, но съм родом от Търново и често прескачам до там. Всички изследвания досега съм правила в Плевен, защото не бях чувала за добра лаборатория в Търново....
Прогестерон
« Отговор #6 -: Март 20, 2006, 15:43:13 pm »
Благодаря ви момичета,
Естествено, че може в Севлиево, ама как да им имам вяра като знам как работят ... , а и нямаме отделна лаборатория, а само към общинската болница и една частна клиника, но ..  :roll:
Но както разбирам по отговорите, задължително изследванията на хормони в началото на цикъла и прогестерон след овулация трябва да е в рамките на един цикъл ...
В краен случай ще отида и тук все пак.
When you wake up and don't see the Sun,
You are dead or you are the SUN!
Прогестерон
« Отговор #7 -: Март 21, 2006, 09:59:20 am »
Цитат на: pgzenga
Elma_gb, ти правила ли си изследвания там??? Какви са отзивите от тази лаборатория? Питам те, защото аз живея в Козлодуй, но съм родом от Търново и често прескачам до там. Всички изследвания досега съм правила в Плевен, защото не бях чувала за добра лаборатория в Търново....

pgzenga, да правила съм изследвания там, но повече инфо съм ти писала в лично съобщение :wink:
Обещах на Ganka:)