момичета, оправих се с компютъра, Благодаря!
За съжаление теста си е бил точен
. Снощи ме пресви стомаха доста и ми дойде
.
Приключи се с този опит
. От тук на татък започвам да се просвещавам за ИКСИ. Ще изчакам този месец и следващия започвам процедурата. Както изчислявам ще бъде малко преди Великден и дано цялата тази енергия на този голям празник да бъде с мен.
Не можете да си представите колко съм ви признателна, че ми пишете. Тук съм сама (в смисъл - роднините ми са си в България и нямам много приятелки тук, а и ми е трудно да споделям проблема ни). Първо да кажа, че аз съм на 37,а мъжа ми на 40. От изследванията, които до сега сме направили нямам някакъв сериозен проблем освен както ми обясниха тръбите ми малко странно завършвали - трябвало да са като медузи на края, а моите не били, но са си проходими. Лекарят, който ни прави инсеминацията твърдеше обаче, че просто няма смисъл да я правим, защото съпруга ми има много лоша сперматограма- 10 000 000мл ако правилно използвах нулите. Даже цялото му отношение към мен беше, че му губя времето, но си взе парите. Сега малко не знам какво да правя и дали да продължавам с него, но ми казаха, че това е най-добрата клиника за правене на бебета. Пак сме късметлиики в днешно време, защото науката е с нас, помислете само за жените преди около 30 години?!
Ще видя какво да правя. Още веднъж ви благодаря и от тук на татък ще задавам въпроси за ИКСИто. Така не се чуствам толкова сама, а и научавам много полезни неща за цялата процедура.