0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кога ми е овулацията?
« -: Март 11, 2006, 22:53:18 pm »
Може ли някой да погледне и моята графика и да каже как е? И кога ми е овулацията?
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Кога ми е овулацията?
« Отговор #1 -: Март 12, 2006, 00:12:09 am »
Здравей Хрис като ти гледам графиката според мен овулацията ти е била на 12 ден!!!
*

Nataly*

• 2785
Кога ми е овулацията?
« Отговор #2 -: Март 12, 2006, 00:23:43 am »
Между другото можеш ли да ми кажеш как да си кача графиката тук на мястото на линка?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Кога ми е овулацията?
« Отговор #3 -: Март 12, 2006, 08:23:21 am »
Цитат на: nataly_kirova
Между другото можеш ли да ми кажеш как да си кача графиката тук на мястото на линка?

Натали, ако имаш предвид графиката ти да се вижда в самите постинги - това не е възможно.
иначе, ти много добре си си сложила картинката с линка и при кликване върху него аз виждам твоята графика - няма нужда от нищо повече!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Кога ми е овулацията?
« Отговор #4 -: Март 12, 2006, 08:39:17 am »
jam-и не се виждаше одеве, оправих й я на момичето преди малко. Коректно й е питането. :) Ела в чата ;)
*

Nataly*

• 2785
Кога ми е овулацията?
« Отговор #5 -: Март 12, 2006, 13:59:18 pm »
Цитат на: cygnus
jam-и не се виждаше одеве, оправих й я на момичето преди малко. Коректно й е питането. :) Ела в чата ;)

Много ти благодаря,cygnus,че си ми я оправила.Наи-накрая и моята графика ще се вижда :balk_50:
*
Кога ми е овулацията?
« Отговор #6 -: Март 12, 2006, 16:26:55 pm »
Цитат на: Hris26
Може ли някой да погледне и моята графика и да каже как е? И кога ми е овулацията?

А според мен е била на 15 -ти ден :roll:
*
Кога ми е овулацията?
« Отговор #7 -: Март 12, 2006, 17:51:12 pm »
според мен 15,16 ден.Имайки предвид ЦС и това, че някъде четох " че три последователни дни с висока темп. показват че е настъпила овулацията
*

jzanova

Кога ми е овулацията?
« Отговор #8 -: Март 14, 2006, 12:02:49 pm »
според мен вече си бременна ,защото овулацията ти е била на 23
Кога ми е овулацията?
« Отговор #9 -: Март 14, 2006, 12:15:50 pm »
Цитат на: jzanova
според мен вече си бременна ,защото овулацията ти е била на 23
 8O  :?:

19-и ден!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Margaritka

• *
  • 17
  • Не искам много - искам две.....
Кога ми е овулацията?
« Отговор #10 -: Март 15, 2006, 13:15:26 pm »
Според мен е била около 16 ден, но най-добре ползвай тестове! Успех!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Кога ми е овулацията?
« Отговор #11 -: Март 15, 2006, 13:48:23 pm »
само да напомня на всички момичета, че имаме специална тема "Вижте ми графиката", която винаги стои най-отгоре на форума и е специално създадена за обсъждане на вашите графики!
нека не пускаме отделни теми за всяка графика и всеки цикъл, моля! пишете в онази тема по такива въпроси...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!