0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Цветна снимка
« -: Март 18, 2009, 03:48:56 am »
Предстои ми цветна снимка, която мнооого дълго се отложи по не зависещти от мен обстоятелства. Ще помоля момичетата, който са правили такава, да си напишат на кой ден и колко търпима е била болката. По този начин се надявам да разбера, има ли връзка между дена(7,8,9 и 10) и болката, тъй като не искам да я правя с пълна упойка.
*
Re: Цветна снимка
« Отговор #1 -: Март 18, 2009, 10:47:08 am »
Моята цветна снимка беше в АГ-Варна. На 10-ти ден от цикъла. По принцип д-р Александров ми беше казал да му се обадя след като ми свърши цикъла, защото цветната снимка се правела в първите чисти дни. Аз се обадих разбира се, но графикът им беше запълнен.
За болката... какво да ти кажа. При мен имаше болка, но тя беше слаба, търпима, като спазми по време на цикъл. И бързо отмина. Но тръбите ми са били проходими.
Но за други момичета цветната снимка е била най-ужасното им преживяване.

Успех  :crossfingers:

« Последна редакция: Март 18, 2009, 10:50:51 am от Eли :) »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #2 -: Март 18, 2009, 10:49:47 am »
Ето, можеш да прочетеш тази тема:)
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33383.0

Много момичета са споделили при тях как е било, но не забеавяй, че при всеки е индивидуално:)
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #3 -: Март 18, 2009, 12:25:27 pm »
Прави се в първите чисти дни от цикъла, до 12-ти ден, ако се не лъжа.
При мен беше с пълна упойка и всичко мина перфектно. Ако нямаш проблем с упойките това е най-сигурният начин, за да не те боли. Няма връзка между болката и това на кой ден се прави снимката. Ще те боли вероятно, ако имаш някакви сраствания. Пожелавам ти добър резултат :)
*
« Отговор #4 -: Март 18, 2009, 12:45:55 pm »
 На 1 стр. на този подфорум има още 2 теми за цветна снимка. Заключвам тази.
Моля, четете и използвайте търсачката , преди да пускате нови теми, във форума има много информация.