ако си от СОфия се свържи с Ани Павлова, тя е йога, изключителен човек, мисля ще може да ти каже кои упражнения са подходящи. Води курсове, но не си спомням точно къде
курсовете, които води Ани са общи и са насочени за подобряване на общото здравословно състояние и за поддържане на добър тонус.
В комплекса от асани и паванмуктасани , които обикновено дава има 2-3 които влияят на хормоналния баланс и такива за половата система. има и едно, за което казва, че е препоръчително при стерилитет и при импотенсност при мъжете, влияе и върху либидото.
но аз поне, въпреки че също търсих нещо такова като йога за фертилитет не успях да открия нито смислена литература по въпроса
( освен тази книжка, която девойката цитира, за която не знам какво представлява), нито пък специализиран курс.
Иначе курсовете на Ани са в Иван Вазов в едно училище ( май е 47-мо, зад бензиностанцията Еко на бул. България) в сряда от 18.30-20.00 и в събота и неделя от 9-11.00-11.30 ч и във вторник в едно училище в Красна поляна май от 19ч ( не съм сигурна. Освен това в четвъртък вечер имаше и занятия на Попа, но не знам дали още ги има, никога не съм ходила там.
Ако разбереш нещо интересно по въпроса за йога и фертилност, ще се радвам да го споделиш с нас