0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте!
На 10 февруари ми  направиха кюртаж и вчера ми дойде цикъла за първи път от 3 месеца, в началото бледо- розово течение, но от сутринта течението се усили, направо си тече чиста кръв, без каквито и да било съсиреци. Никога досега не съм имала толкова обилно течение, но ме притеснява и болката, която се появи- много силна, но не  постоянна, а на тласъци, направо дъх не мога да си поема. Вече изпих 2 хапчета но-шпа и аулин, но не ми помагат , а и кръвта не намалява. Дали е нормално такова нещо, на някого да се е случвало след аборт? И кажете, моля ви ,какво да пия за болките?
*
Силни менструални болки след кюртаж
« Отговор #1 -: Март 17, 2006, 11:36:57 am »
Мога да ти дам съвет само за болката.Аз съм със страшни болки от 13 годишна.Напоследък ми помагат само свещички.Иди си купи от аптеката.Вместо аулин ползвам НИМЕЗИЛ.Съставът му е същият,но при мен аулин не действа.
Дано всичко е наред.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Март 17, 2006, 11:46:41 am »
Отиди на лекар.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #3 -: Март 17, 2006, 11:53:29 am »
Ще отида, разбира се, но най-рано в понеделник. Сега съм на работа, а и петък. Това ми е втори аборт, но след първия нямах никкави проблеми по отношение на менструацията.
*
« Отговор #4 -: Март 17, 2006, 12:13:33 pm »
И на мен след аборта цикъла ми беше по-силен, което мисля, че е нещо нормално. Не ме болеше, но по принцип не ме боли, когато съм в цикъл. Теб друг път боляло ли ти е? Ако не те е боляло, може би наистина трябва да отидеш ако не днес, то утре на лекар. Аз съм от провинцията, но имаме лекари, които работят в събота.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #5 -: Март 17, 2006, 12:16:49 pm »
Бягай при чичо доктор Ерика!!! Макар че при мен след абразиото се получи същото, при условие че почти никога не ме боли при МЦ. Но така както описваш болката, а и като гледам какво си изпила и не ти минава не се бави а отиди на лекар или поне звънни на лекаря който ти е правил абразито и му разкажи какво е положението.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #6 -: Март 17, 2006, 12:32:03 pm »
По принцип никога не ме боли по време на менструация, не съм имала оплаквания досега. Много рядко, когато съм болна имам леки болки, но такива досега не бях имала.
*
« Отговор #7 -: Март 17, 2006, 13:18:09 pm »
Тогава наистина трябва да отидеш по-скоро. Аз за да съм спокойна след кюретажа ходих поне 2-3 пъти на лекар за да питам разни работи, за които не бях сигурна да ли са нормални. Но за това направо си върви и то не в понеделник.
*
« Отговор #8 -: Март 17, 2006, 18:30:31 pm »
:idea: Каква работа,какъв петък?Отивай бързо на лекар,ако това силно кървене продължава не те виждам на какво ще приличаш в понеделник.