0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

инвитро въпрос
« -: Април 01, 2009, 15:47:25 pm »
Здравейте !
Подготвям документи за инвитро , в смисъл тези , които трябва да си направим аз и съпругът ми , а останалите в клиниката .Въпросът ми е като ги вземем и отидем да ги носим в едно от описаните места , какво се прави там , много ли се чака и до колко време горе - долу дават отговор , дали си одобрен или не ?Благодаря !
Re: инвитро въпрос
« Отговор #1 -: Април 01, 2009, 15:48:54 pm »
Прегледай другите теми за фонда,там има отговор на въпросите ти.

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
« Отговор #2 -: Април 01, 2009, 16:00:42 pm »
Прочетох , само не разбрах до колко работят тези , които приемат документите , разбрах че е от 9 сутринта но доколко следобед , тъй като не знам до колко ще свършим в клиниката с вземането на необходимите документи оттам ?И от къде се взема тези декларации , които се попълват лично - аз имам само собствените си изследвания , Л.К. , копие на акта за граждански брак ... пропускам ли нещо ...Епикризи и т.н.са в доктора ...
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #3 -: Април 01, 2009, 16:24:12 pm »
има тема, в която мошеж да прочетеш доста полезни неща, и не пускай нови теми, които само покриват вече такива. а относно документите, лекаря ти знае какво, а в правилника за дейността на фонда пише всичко.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #4 -: Април 01, 2009, 16:27:23 pm »
evita1717, не може да пускаш нова тема за всяко питане което ти хрумне. Виждам, че не си от вчера тук, научи се първо да четеш, моля.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=34991.0 тук се разисква начина за кандидатстване.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33585.0 а тук jeni_baleva е написала и работното време.
Темата е напълно излишна. Заключвам.