zachatie@gmail.com
facebook
За нас
Контакти
Вход
Новини
Библиотека
Овулационен календар
Форум
Направете дарение
Библиотека с информация по въпросите на стерилитета
Вход
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Вход
Boxed Container
Hide Carousel
www.zachatie.org
Репродуктивно здраве
Асистирани репродуктивни методи (инсеминация, ин витро)
(Модератори:
deep
,
blue_sky
,
marsi
)
как - стъпка по стъпка ?!?
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
evita1717
1755
как - стъпка по стъпка ?!?
«
-:
Април 01, 2009, 16:08:52 pm »
Как се прави инвитро ?Питам какви са стъпките , когато започнат процедурите и т.н.Чувала съм за къс и дълъг протокол и нищо повече ... Как се извличат яйцеклетките , колко време стоят в клиниката ... предполагам са тъпи въпросите ми , но наистина си нямам и на идея , а искерно се надявам и на мен да се случи скороооо !
Активен
kapka_lubov
769
Re: как - стъпка по стъпка ?!?
«
Отговор #1 -:
Април 01, 2009, 16:13:17 pm »
Като за начало можеш да избереш репродуктивна клиника и да си запишеш час за преглед. Носи си всички изследвания, правени ви досега. За протоколи е рано да мислиш. Попрочети из форума, наистина. Има толкова много информация. В началото на сайта има и библиотека, където всичко е обяснено. Успех.
Активен
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
Pesheck
5861
Туй аз няма да го търпя и толкоз!
«
Отговор #2 -:
Април 01, 2009, 16:17:41 pm »
С пункция под пълна упойка се извличат. Колко стоят решава лекарят ти в зависимост от това как се развиват след оплождането. Наистина прегледай библиотеката. Ето тук има доста информация:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=165&Itemid=26
Активен
pop4o
971
«
Отговор #3 -:
Април 01, 2009, 16:20:05 pm »
Къс или дълъг протокол решава лекаря, ето ги описани подробно:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=850&Itemid=21
Яйцеклетките се извличат по време на пункцията, стоят в клиниката колкото време преценят ембриолозите.
Д-р Стаменов е издал една книга, препоръчвам ти да си я вземеш, много подробно е описано всичко вътре, дори и филмче има към нея.
Активен
*слонче*
1764
вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
«
Отговор #4 -:
Април 01, 2009, 16:25:03 pm »
в интернет страниците на водещите клиники също има доста подробна информация за всичко, което те интересува и което ти предстои.
Активен
никога не отстъпвай на принципите си!
evita1717
1755
«
Отговор #5 -:
Април 01, 2009, 16:41:57 pm »
Аз посещавам кл.Малинов , и там ще ми подготвят документите , които са от тяхна страна , дадоха ми и лист с тези , които са от моя , но чета че се попълват Декларации а такова не видях да пише и не знам от къде да я взема ...
Активен
Pesheck
5861
Туй аз няма да го търпя и толкоз!
«
Отговор #6 -:
Април 01, 2009, 16:44:26 pm »
Прочете ли наистина линковете които ти дадох в другата ти тема. Там няколко момичета споделят, че когато ти подготвят всички медицински документи, от клиниката ти дават и декларациите които ти трябва да попълниш.
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре