Здравейте момичета,
Моля ви за съвет..........направо се побърках днес!!!!! Ето и моят случай.
Ин витро през юни тази година, върнати 3 ембриона, положителен тест за бременност доказан с уринарен и кръвен тест. Пета седмица на преглед, всичко ОК, един плод със сърдечен ритъм. края на седма седмица пак преглед отново всичко ОК, ембрионче 1.49, сърдечен ритъм нормален. Днес отидох пак на преглед при друг гинеколог, който няма толкова модерна техника, както в клиниката, в която правих процедурата.....резултат - казват ми ембриончето няма сърдечен ритъм. Отидох и при още един, резултата беше същия!!!!!!!!!!!!!!! За съжаление моите лекари на са на работа и сега не знам какво да правя - да приемам ли че всичко е свършило? Нямам никакви симптоми, дори и лекото зацапване от предишните седмици го няма вече трети ден. Според лекарката, която първа ми съобщи новината, плодът е спрял да се развива в края на 8 седмица. Моля ви споделете своя опит, да приемам ли че всичко е свършило и възможно най-бързо да правя абразио или да чакам и ако чакам колко.... Ако някой знае къде в Стара Загора мога да открия лекар ползващ малко по-нова техника, моля да ми изпрати някакви контакти.
Благодаря на всички, които ми отговорят.