0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кафеникаво течение
« -: Юни 01, 2009, 22:57:28 pm »
дравейте момичета днес ми е 26 ден след третият ми аборт.Вчера към 5 часа ми се появи кафеникаво течение нацапа ми и спря,днес в 5 часа пак ми нацапа малко повече от половин ежедневна дамска.Не знам какво ми става и малко взех да се притеснявам,след всички проблеми които имах :( .Случвало ли ви се е подобно нещо и какво ще ме посъветвате на да направя.Благодаря ви за отговорите!
Re: Кафеникаво течение
« Отговор #1 -: Юни 01, 2009, 23:43:51 pm »
sineoka_ съжалявам за това, което си преживяла. Не ми се е случвало подобно нещо, но си мисля, че е най-добре утре сутрин да звъннеш на твоя док и да го попиташ.
Re: Кафеникаво течение
« Отговор #2 -: Юни 09, 2009, 14:14:09 pm »
Съжалявам за това, което си преживяла.  :(
Кафеникавото зацапване може да е сигнал за идващ първи цикъл след аборта. При мен също беше така, но на 24 ден след аборта - два дена само кафеникаво зацапване и след това тръгна истинския цикъл. Доколкото ми обясни гинеколожката, организмът си се доизчиства нещо. Вече 6-ти месец след аборта, всеки цикъл ми започва и свършва така - с двудневно кафеникаво зацапване. Аз също малко се притеснявам, но лекарката ми твърди, че всичко е в норма. На този етап мисля да й се доверя.
Не се притеснявай. Ако не е съпроводено в болка и висока температура, няма страшно. Разбира се за твое успокоение можеш да се консултираш и с лекаря ти!