0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Колко дена след трансфер....
« -: Март 24, 2006, 07:38:27 am »
Момичета,я кажете според вас колко дена трябва да са минали след трансфера ,за да пусна кръвен тест и да даде реални резултати :ask:Предполагам,че е след 7 ден (след евентуалната имплантация ) ,но кога да бъде 9,10 или........И не ме пращайте чак на 14 ден за уриния,че ще ми се пръсне жлъчката :P
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Март 24, 2006, 08:33:23 am »
Ами май ще ти се пръсне :wink:
Предполагам, че ти слагат прегнил?
Трябда да изчакаш една седмица след последната инжекция, защото дава фалшиви положителни резултати.
*
« Отговор #2 -: Март 24, 2006, 08:39:48 am »
Тигърчо, няма смисъл от ранни тестове. Ако можеше щяха да ги правят така и в клиниките толкова рано. Първо нивата тогава дори и да са повишени са все още ниски за да се направи вярна прогноза, второ е много рано понякога и може още да не са се покачили, а бременност да има, т. е. резултатите могат да бъдат фалшиво отрицателни или фалшиво положителни. Направи си теста, когато са ти казали и не си създавай излишни емоции  и стрес предварително. Остискай и не се пръскай, намери си някакво занимание - времето все едно ще мине, а ако се шашкаш само пречиш на миличките ембриончета. За тях е много важно ти да си спокойна :)
 :balk_21: Късмет мила ! Знаеш, че сме с теб всички! Целувам те!
*
« Отговор #3 -: Март 24, 2006, 08:49:57 am »
Лали,прегнил ми сложиха само преди пункцията,понеже съм с хиперстимулация.Дони , ти знаеш ,че варненският екип са твърдо против кръвните тестове ама аз нали съм си шило :bonk: Прави сте милички ще чакам 14 ден,  а пък каквото ще да се пука :lol: И аз ви целувам всички  :bighug: и желая успех на всички АРТки  и само  :bfp:
*
« Отговор #4 -: Март 24, 2006, 10:38:38 am »
Тигра,желая ти спокойствие и прекрасен резултат.Ние сме с теб и чакаме.Бъди търпелива и ще видиш,че ще бъдеш възнаградена.Прегръщам ВИ.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери