И аз така направих, прегледах списъка с всички клиники (някои от тях отпаднаха автоматично) и останаха 5-6 само, за които започнах да събирам плюсове и минуси и да ги подреждам по тежест и отнасям и към нашия конкретен проблем, което също е много важно.
За всички клиники има и хубави има и лоши мнения, затова човек трябва да прецени с кое може и с кое не да направи компромис.
Това ми отне повече от половин година. Определено изборът на клиника е много лично решение и човек най-добре е да се почувства уверен и сигурен в него, задължително след като се е срещнал с екипът и е обсъдил всичко с партньора си. Жените имаме много силна интуиция понякога.
Аз почти никога не смея да давам съвет за избор на доктор и клиника, както и не съм и искала такива, а дори и да ми дадат рядко ми влияят особено единични мнения. Човек, когато успее е склонен да омаловажава дадени пропуски по процедурата, а когато опитът е неупешен и най-малката неточност вече се преекспонира - всички тези мнения са много емоционално обременени. Важното е да намериш докторът, на който да се довериш!
Успех в мисленето и се надявам да направиш най-добрия избор за себе си, който да доведе до положителен резултат!