0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
помогнете ми да избера...
« -: Април 13, 2006, 22:42:51 pm »
Момичета, ПОМОЩ!  Единствения ми шанс е Инвитрото и ето, че съм готова да го направя. Дилемата ми е КЪДЕ? Клиниката на Щерев, Стаменов или друг... Мисля, че се бях спряла на Щерев, но изчетох бая негативизми за него и взех да се отказвам. Намирам се на кръстопът, даите мнение :roll:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Април 14, 2006, 07:35:15 am »
Всеки прави САМ своя избор.
*
« Отговор #2 -: Април 14, 2006, 09:04:48 am »
Миличка, продължавай да четеш и да се информираш!
Друго, което можеш да направиш е да посетиш няколко от лекарите, които си избрала, за да прецениш по-добре!
Аз лично си направих списък и си записвах за и против отделните лекари и реших при кой ще ходя!
Изборът хич не е лесен, но е само твой!
Успех!
*
« Отговор #3 -: Април 14, 2006, 09:24:34 am »
Бобка, защо не си организираш една консултация в клиниките, между които се колебаеш?
Аз лично не бих се доверила само на четене, определено  :wink:
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #4 -: Април 14, 2006, 09:29:14 am »
Бобка, тук наистина името на Щерев е много коментирано. Главно защото:
1. е политик и се появява за щяло и нещяло по телевизията
2.Има една от най-добрите и скъпи клиники в България
3.Всеки с име и призвание знаеш, че е в хорските уста
За съжеление много от момичетата, които  плюят най-много по клиниката го правят абсолютно първосигнално, защото 99% от тях не са стъпвали там. Не искам да бъда адвокат на тази клиника. От 1 год и половина я посещавам. Там видях наистина страхотен екип от лекари и професионалисти във всяко отношение. Продължавам да се опитвам да се справя с проблема си твърдо там. Хубавото е, че вече наистина се заражда сериозна конкуренция, което няма начин да не дърпа нещата напред. А от това най-голяма полза имаме всички ние. Където и да избереш да отидеш ти желая много късмет и хубаво бебче за финал :wink:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Re: помогнете ми да избера...
« Отговор #5 -: Април 14, 2006, 09:29:37 am »
Има доста мнения за различните клиники във форума - дано да ти помогнат да вземеш решение. Но, каквото и да четеш, не забравяй, че твоето лично мнение и усещане за съответния лекар е най-важно. Пожелавам ти успех и съвсем скоро да ни зарадваш с положителни резултати.  :goodluck:
Re: помогнете ми да избера...
« Отговор #6 -: Април 14, 2006, 10:53:05 am »
Цитат на: Kotaranka
Има доста мнения за различните клиники във форума - дано да ти помогнат да вземеш решение. Но, каквото и да четеш, не забравяй, че твоето лично мнение и усещане за съответния лекар е най-важно. Пожелавам ти успех и съвсем скоро да ни зарадваш с положителни резултати.  :goodluck:

Абсолютно съм съгласна! Слушай какво ти казват момичетата и успех, при който и да решиш да отидеш! Най-важното е ти да си убедена, че това е твоят доктор.
*
« Отговор #7 -: Април 14, 2006, 11:02:53 am »
Моят съвет е да се ориентираш към 2 от клиниките,да си запишеш час и в двете, да съставиш списък с въпроси,които да зададеш и на двамата лекари и в крайна сметка да направиш своя избор.
Аз лично точно така постъпих и се надявам, че съм взела правилното решение.
Много късмет ти желая.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #8 -: Април 14, 2006, 11:04:40 am »
И аз така направих, прегледах списъка с всички клиники (някои от тях отпаднаха автоматично) и останаха 5-6 само, за които започнах да  събирам плюсове и минуси и да ги подреждам по тежест и отнасям и към нашия конкретен проблем, което също е много важно.
За всички клиники има и хубави има и лоши мнения, затова човек трябва да прецени с кое може и с кое не да направи компромис.
 Това ми отне повече от половин година. Определено изборът на клиника е много лично решение и човек най-добре е да се почувства уверен и сигурен в него, задължително след като се е срещнал с екипът и е обсъдил всичко с партньора си.  Жените имаме много силна интуиция понякога.
Аз почти никога не смея да давам съвет за избор на доктор и клиника, както и не съм и искала такива, а дори и да ми дадат рядко ми влияят особено единични мнения. Човек, когато успее е склонен да омаловажава дадени пропуски по процедурата, а когато опитът е неупешен и най-малката неточност вече се преекспонира - всички тези мнения са много емоционално обременени. Важното е да намериш докторът, на който да се довериш!
Успех в мисленето и се надявам да направиш най-добрия избор за себе си, който да доведе до положителен резултат!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #9 -: Април 14, 2006, 12:49:49 pm »
Цитат на: cygnus
И аз така направих, прегледах списъка с всички клиники (някои от тях отпаднаха автоматично) и останаха 5-6 само, за които започнах да  събирам плюсове и минуси и да ги подреждам по тежест и отнасям и към нашия конкретен проблем, което също е много важно.
За всички клиники има и хубави има и лоши мнения, затова човек трябва да прецени с кое може и с кое не да направи компромис.
 Това ми отне повече от половин година. Определено изборът на клиника е много лично решение и човек най-добре е да се почувства уверен и сигурен в него, задължително след като се е срещнал с екипът и е обсъдил всичко с партньора си.  Жените имаме много силна интуиция понякога.
Аз почти никога не смея да давам съвет за избор на доктор и клиника, както и не съм и искала такива, а дори и да ми дадат рядко ми влияят особено единични мнения. Човек, когато успее е склонен да омаловажава дадени пропуски по процедурата, а когато опитът е неупешен и най-малката неточност вече се преекспонира - всички тези мнения са много емоционално обременени. Важното е да намериш докторът, на който да се довериш!
Успех в мисленето и се надявам да направиш най-добрия избор за себе си, който да доведе до положителен резултат!
:good_post:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #10 -: Април 14, 2006, 13:18:37 pm »
И аз така мисля - отиди и на двете места и си създай лично впечатление!

Успех!
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #11 -: Април 14, 2006, 21:37:55 pm »
Мили4ки, благодаря ви за искрените отговори,
 ще ви послушам и ще опъна таблицата с + / -  
 пък дано щъркела ни посети вси4ки...