Аааа Дидонче, не се притеснявай от Прегнила. При мен така се получи, че първия път го сложихме с идеята да таймираме овулацията, и се очакваше инсеминацията да е след два дни, но още същата вечер ми се пукна фоликула и малко се обърка организацията, та му се нервирах доста
Та после се размислих, че при един фоликул не ми трябва, особено като при мен се пукат без проблеми фоликулите. Виж ако са повече фоликулите си трябва, за да се спукат едновременно.
Иначе Док казва, че освен всичко останало Прегнилът спомагал за финалното узряване на яйцеклетката (нещо си за ядрото и полярните телца), ама аз си мисля, че това важи повече при стимулация.
Просто прецених, че на мен прегнил "ми не требе"
не знам как ме търпи Док само с моите капризи
П.С. За прегнила и ЛУФ синдрома не съм много наясно, но си мисля, че по-скоро при наличие на задържан фоликул не трябва да се слага прегнил, защото тогава могат да се влошат нещата - затова канцелират и някои ин-витро цикли с хиперстимулация, доколкото ми е известно. А не че прегнилът може да докара ЛУФ синдром, даже обратното - хората с ЛУФ мисля ходят да им слагат прегнил, че да се пукне овреме. Това са само разсъждения в не много ясна за мен материя, де