0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

higorb

матурация
« -: Април 25, 2006, 22:25:12 pm »
здравейте момичета.ЗА първи път пиша и се надявам някой да помогне.Предстои ми да правя ин витро матурация иска ми се някой да сподели своя опит. не се предлага във всички клиники и не намерих почти нищо за това.Ако някой може да спофдели опит ще е много полезно за мен.Благодаря предварително.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
матурация
« Отговор #1 -: Април 25, 2006, 22:31:44 pm »
инвитро матурация засега се предлага само в една клиника в България, и то от скоро.
доколкото знам, вече имат постигнати 2 бременности от този метод.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

higorb

матурация
« Отговор #2 -: Април 25, 2006, 22:45:59 pm »
Благодаря jam. Аз скоро се подлагам на това и ще разказвам.Звучи доста добре дано да успея.
*
матурация
« Отговор #3 -: Април 26, 2006, 08:40:38 am »
Ще успееш, разбира се :D
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
матурация
« Отговор #4 -: Април 26, 2006, 08:58:51 am »
Цитат на: higorb
Благодаря jam. Аз скоро се подлагам на това и ще разказвам.Звучи доста добре дано да успея.

Ще успееш, разбира се!
Аз също съм пациентка на същата клиника и съм с много добри впечатления за тази процедура. Както каза Джамито, вече имат бременни от тази процедура, а тя се предлага от скоро. Ембриоложката спомена, че се получават много тънки зони пелуциди, което е прекрасно като резултат. Аз аз най-добре знам колко е важно това? Бъди спокойна, защото си в много добри ръце. Късмет!