0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бременност след конизацио
« -: Юли 29, 2009, 16:12:39 pm »
Здравейте момичета,
Бременна съм в 8ма г.с. след инсеминация, имам конизацио, направено преди повече от 10 г. Знам, че по принцип конизациото може да е рисково за износване на плода. Мола момичетата със същия проблем да споделят личния си опит - необходимост от серклаж, проблеми за задържане, лекари, които са ви наблюдавали и от чийто грижи сте доволни.
Мерси!

Re: Бременност след конизацио
« Отговор #1 -: Август 27, 2009, 13:56:53 pm »
здравей! аз имам правено конизацио през 2001г., не се тревожи изобщо! не съм имала никакви проблеми по време на бременността :D! на 17 юли 2009г. се роди моята прекрасна дъщеричка  :D, не са ми правили и серклаж! УСПЕХ И СМЕЛО НАПРЕД  :D
« Отговор #2 -: Септември 07, 2009, 12:54:44 pm »
djenni, много ти благодаря за отговора! Едва сега го видях, тъй като отдавна бях пуснала темата, но за съжаление други момичета освен теб не споделиха опит. Дано не се налага и при мен серклаж и всичко да бъде наред. В четвъртък съм при док и ще видим какво ще каже. За съжаление вече трета седмица съм с кървене (с малки прекъсвания) и това ужасно ме притеснява..
Благодаря още веднъж!

*
« Отговор #3 -: Септември 07, 2009, 15:10:14 pm »
Пиша чак сега, защото сега видях темата!
Моя колежка прави конизация 2008, и след 3м.забременя, като от няколко години чакаха детето.Изкара цялата бременност на работа, на крака, чак до 45 дни преди раждането.Не са и правили серклаж, но пиеше някакви хапчета за задържане, по скоро да няма контракции,и разбира се трябваше да си почива! :wink:
Така че спокойно мила, дано да овладеете кървенето и всичко да е наред с бебето! :crossfingers:
« Последна редакция: Септември 07, 2009, 15:17:56 pm от Breiv »
« Отговор #4 -: Септември 07, 2009, 17:22:23 pm »
Мерси Breiv! Явно конизациото не е чак такъв проблем. Стискам палци на всички да си гушкаме бебетата колкото се може по-скоро!  :goodluck: