0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кървене след кюретаж:(
« -: Април 14, 2006, 19:32:28 pm »
Здравейте:)
Искам да питам колко време е нормално да се кърви след кюретаж?
От съботата започнах да кървя по малко, но в понеделник вече стана обилно, и ме приеха в болница. Във вторник ни направиха кюретаж, и ми биеха dicynone нa инжекции. В четвъртък ме изписаха, но още продължавам да кървя, малко е , но го има. Сега пия на хапчета пак същото. Лошото е че докато не излезе резултата не се знае какво е.:( Ще се радвам ако споделите какво става след това и какво да правя.
Благодаря ви:)
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Кървене след кюретаж:(
« Отговор #1 -: Април 14, 2006, 19:39:07 pm »
Цитат на: malyk
Здравейте:)
Искам да питам колко време е нормално да се кърви след кюретаж?
От съботата започнах да кървя по малко, но в понеделник вече стана обилно, и ме приеха в болница. Във вторник ни направиха кюретаж, и ми биеха dicynone нa инжекции. В четвъртък ме изписаха, но още продължавам да кървя, малко е , но го има. Сега пия на хапчета пак същото. Лошото е че докато не излезе резултата не се знае какво е.:( Ще се радвам ако споделите какво става след това и какво да правя.
Благодаря ви:)

Зависи за какво са те приели Малик. Само тогава могат да бъдат изказани някакви предполжения за това какво да правиш. А ти и искаш ли бебе? А за кървенето е трябвало да те предупредят в болницата но както и да е. При мен след кюретаж кървях 6 дни колкото ми е нормалния МЦ, но може и до 10-на дни да продължи. Не се притеснявай минали са само 3 дни от кюретажа.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Април 14, 2006, 19:40:05 pm »
до 7 дни кървене след кюртаж се приема за нормално.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #3 -: Април 14, 2006, 19:45:25 pm »
В болницата ми казаха че не е кранче да спре и една йена там дето лежи от 1 мецес каза че при другите жени не кървяло изобщо. А за деца си имам 2
« Отговор #4 -: Април 14, 2006, 19:48:37 pm »
А кървенето го получух между менструациата, и казват че може да е на хормонална основа, но преди да са излез ли изледванията .....
*

Starlet

• 1937
« Отговор #5 -: Април 14, 2006, 19:53:31 pm »
Цитат на: malyk
В болницата ми казаха че не е кранче да спре и една йена там дето лежи от 1 мецес каза че при другите жени не кървяло изобщо. А за деца си имам 2

[Малик не се притеснявай от това че при други жени не е кървяло въобще. Аз самата ти казах че при мен кървенето продължи 6 дни колкото ми е обикновенно кървенето при цикъл. При всеки е различно, а и най-правилно би било да изчакаш да излезне пробата от хистологията която явно са ти взели за да се види причината за това инцидентно кървене. Все пак тук не сме лекари, а и дори и да сме не бихме могли да гадаем просто така от разстояние без никакви данни  :)
« Отговор #6 -: Април 14, 2006, 19:56:34 pm »
За кървенете ме успокои,аз се бях притеснила много, ей неспира и неспира. А за другото за изследванията е така, като го получа пак ще питам. А ти пили някакви хапчета, защото на мен ми дадоха да пия dicynone?
*

Starlet

• 1937
« Отговор #7 -: Април 14, 2006, 20:02:15 pm »
Пих някакви за свиване на матката, но при мен се наложи кюретаж заради спонтанен аборт. Пиши какво става с изследванията и ако мога ще помогна, разбира се.  :)
« Отговор #8 -: Април 14, 2006, 20:03:55 pm »
Съжалявам:( ок ще ти пиша като излязат. Надявам се при теб всичко да е наред и ти пожелавам успех:)
« Отговор #9 -: Април 18, 2006, 09:10:32 am »
На мен пък им правиха абразио и... абе не съм наясно какво точно е кюретаж, но мисля, че и това, за да се вземе материал за хистологични изследвания, тъй като имам лоши резултати от цитонамазка. Кървях, обаче само до края на деня и то съвсеееем лекичко. ДАно всичко при вас е наред!
*

Starlet

• 1937
« Отговор #10 -: Април 18, 2006, 09:23:22 am »
Абразио и кюретаж е едно и също Куки  :) А това  за кървенето е различно и индивидуално при всеки. Хистологията е специвично и изключително точно изследване така че не се притеснявайте.  :balk_21: