0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

момичета имам един въпрос някой кандидаствал ли е в селена пловдив по програмата на фонда за ин витро и дали има смисъл да пробвам там, ние сме с тубарен фактор?
« Последна редакция: Юни 29, 2009, 19:26:10 pm от Елфи »
Re: ин витро / в "Селена " - Пловдив - бел.мод./
« Отговор #1 -: Юни 30, 2009, 00:08:39 am »
 Мога само да ти кажа ,че в момента има 8момичета одобрени от фонда за инвитро в Селена.Научих го като бяхме там с мъжа ми да правим спермограма и да готвим документи за фонда.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #2 -: Юли 05, 2009, 12:34:58 pm »
Аз съм една от тях.Кандидатствах с мъжки фактор.вх № е 692 и в четвъртък, ще си взема заповедта.Успех момичета! :D
« Последна редакция: Юли 05, 2009, 12:36:35 pm от Velka »
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #3 -: Юли 05, 2009, 19:09:32 pm »
Аз съм една от тях.Кандидатствах с мъжки фактор.вх № е 692 и в четвъртък, ще си взема заповедта.Успех момичета! :D
Стискаме палци
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

plams

• **
  • 67
  • Получи се!
« Отговор #4 -: Юли 08, 2009, 23:28:31 pm »
Аз също съм в Селена, но номера ми е 2994, ще чакам отговор чак след 3-4 месеца. Имали някой при д-р Ставрев?

« Отговор #5 -: Август 14, 2009, 12:26:13 pm »
НИЕ СЪЩО СМЕ С МЪЖКИ ФАКТОР И СМЕ ОДОБРЕНИ.ВХОДЯЩИЯТ НИ НОМЕР Е 1108.ВЕЧЕ СЕ ПОДГОТВЯМЕ И СМЕ ПРИ ДОКТОР СТАВРЕВ
« Отговор #6 -: Август 25, 2009, 19:37:20 pm »
Здравейте, момичета! Вчера бях при д-р Ставрев. С документите и снимките, които му показах ми каза, че имам шанс единствено ин витро. Но в онзи момент успях само да го попитам колко струва самата процедура без да се сетя за фонда. Понеже съм далеч от Пловдив се радвам, че ви има вас и се надявам да ми кажете, какво трябва да подготвя аз като документи, защото като прочетох за "Фонда" май самата болница подготвя по-голяма част от документите, декларации и т.н. или трябва лично с д-р Ставрев да говоря?  :ask:
Моля за помощ!

« Отговор #7 -: Август 25, 2009, 20:49:18 pm »
Здравей маргарита, в клиниката има отделен човек, който се занимава с подготвянето на документите за фонда!Като кажеш, че искаш да подготвяш документи за фонда на регистратурата ще те насочат. Ако се налага да пуснете нови изследвания (нали знаеш, че някои изследвания имат определен срок) и т.н. момичето, което се занимава с това ще ти каже. Декларациите, които ще ти ги дадат от клиниката се попълват от теб и съпруга ти.
Ако има още нещо бих отговорила с удоволствие :wink:
Успех.
« Отговор #8 -: Август 26, 2009, 14:53:59 pm »
Благодаря, Кала! Следващата седмица ще отидем в "Селена". Дано да ме одобрят. Успех!
« Отговор #9 -: Октомври 03, 2009, 10:07:58 am »
Здравейте момичета, клиника "Селена" има нов сайд, както и форум където може да задавате въпроси на екипа на клиниката!  yahoo_33
Това предполагам ще е полезно за момичетата, които се интересуват.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #10 -: Октомври 03, 2009, 10:17:30 am »
Здравейте, момичета! Вчера бях при д-р Ставрев. С документите и снимките, които му показах ми каза, че имам шанс единствено ин витро. Но в онзи момент успях само да го попитам колко струва самата процедура без да се сетя за фонда. Понеже съм далеч от Пловдив се радвам, че ви има вас и се надявам да ми кажете, какво трябва да подготвя аз като документи, защото като прочетох за "Фонда" май самата болница подготвя по-голяма част от документите, декларации и т.н. или трябва лично с д-р Ставрев да говоря?  :ask:
Моля за помощ!

Здравей Маргарита, като ти е казал доктора така, даде ли ти отговор защо?
Преди да направиш ин витро е редно да се направи пълна диагностика на тръби, хормони, спермограма...!

Моля те не подлагай на процедури без предварителни изследвания!
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com