0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос за Здраве маркет
« -: Декември 17, 2010, 21:20:41 pm »
Здравейте! Не знам дали задавам въпроса си на правилното място, за което предварително се извинявам. Искам да попитам дали някой е поръчал и най-вече получил нещо от въпросния сайт? За съществуването му научих от реклама, поставена в нашия сайт. Разгледах продуктите, имаше такива, които ме интересуваха и то на сравнително ниски цени. Така или иначе, поръчах, получих веднага стандартен отговор за приета поръчка и до там.  :( Пише, че трябва да се свържат с мен на мобилен телефон, за да потвърдя поръчката и до два работни дни да е при мен. Писах на електронните адреси, които са дадени, но ми се върна отговор за грешен имейл. Писах и на формата им за контакти, но и от там ни вест, ни кост. По принцип съм скептична към този вид търговия. Поръчвала съм си малко неща - осномно литература - книги, учебници и други.Притеснявам се, заради факта, че искаха много лични данни, които аз сглупих и дадох... :( :( :( А, лекарствата, които ми бяха спешни си ги купих от аптека в града, но не там е въпросът... Така не е коректно. Така не се гради бизнес и доверие. :(