0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Какво следва след мисед в 18-та седмица?
« -: Ноември 27, 2009, 16:45:19 pm »
Отварям тази тема, защото не намерих инфо по моя въпрос.Съжалявам, че ще върна някои от вас в много лош период от живота ви, но имам нужда от съвет.Какво следва сега, какви изследвания са нужни, колко време трябва да се чака и т.н.т.
Ще съм много благодарна ако преживелите подобно нещо споделят какво са правили след това.
Аз имам три ранни аборта в 5-6 седмица и сега това, просто не знам какво да правя ще ми се да знам какво горе-долу ме очаква.Благодаря ви предварително.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: Какво следва след мисед в 18-та седмица?
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2009, 17:27:29 pm »
Ох, съжалявам за това, което ти се е случило!

При мен се спука околоплодния мехур на едното бебе в 21 г.с., лежах в болница доста време и в 23 г.с. направих спонтанен аборт, но бях правила редукция преди това.В дневника си съм описала какво съм правила досега.

Ако искаш нещо да ме питаш, насреща съм, само горе главата!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

denisa

• 2681
« Отговор #2 -: Ноември 27, 2009, 18:31:29 pm »
Благодаря ти Силве чела съм историята ти много съжалявам за случилото се с теб  :( дано скоро се подредят нещата и следващата процедура завърши успешно  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bighug:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #3 -: Ноември 27, 2009, 19:24:46 pm »
много ми стана мъчно като разбрах ,че си загубила бебчето ,много съжалявам. :(
Аз имам един аборт в 9г.с. и един в 20 г.с.(бяха близнаци и развиха Т синдром).
Направих генетични и имунологични изследвания, а също и на щитовидната жлеза.Всичко беше наред.Третата ми бременност е успешна.
Стискам палци за бързо физическо и емоционално възтановяване,дано откриете причините и следващата бременност да е успешна! :bighug:
<br />
« Отговор #4 -: Ноември 27, 2009, 19:45:30 pm »
Denisa, още веднъж много съжалявам, че ти се наложи да преживееш това!
Аз имам ранен спонтанен аборт, но поради многобройните ми заболявания, знам,че това, което можеш да изследваш са имунологични и генетични фктори- препоръчвам ти да ги направиш в КИРМ Плевен, щитовидна жлеза и кръвна захар и инсулин. Всеки един от тези компоненти би могъл да е причина. Виж и какво ще ти кажат от хистологията- възможно е да е имало генетично увреждане на плода-ти имаше пъпна връв с два кръвоносни съда, нали? Това може да е белег за някакво генетично увреждане при плода.
Като цяло, препоръчвам ти да се консултираш с д-р Катя Тодорова- ендокринолог от Майчин Дом- моето бебче го дължа на нея.
Още веднъж, съжалявям зя болката, която трябва да преживееш!
Прегръщам те!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*

denisa

• 2681
« Отговор #5 -: Ноември 27, 2009, 19:55:49 pm »
Благодаря ви за отговорите.
Правих изследвания на щитовидната жлеза и са в норма, правихме с мъжа ми ген.кариотип и те са нормални, генетичното изследване на плода също е готово и там няма данни за ген.увреждания.Сега ще правя за вродени тромбофилии.Чакам и хистологията да видим какво ще излезе там.Ох смятам живот и здраве като минат месеците да направим последен опит и дано е успешен.
Ще се консултирам с д-р Тодорова ако може някой да ми даде координати ще съм благодарна.
Благодаря ви отново.Намерих координати  :oops:
« Последна редакция: Ноември 27, 2009, 20:08:56 pm от denisa »