0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Въпрос /кървене и начало на цикъла/
« Отговор #20 -: Април 26, 2006, 21:36:59 pm »
Хубава тема отворихте, момичета, аз се чудех къде да попитам нещо по този въпрос.
Този месец ми дойде МЦ на 20 ден, тоест на 16 април вместо на 24-25 април. Да отбележа, че винаги съм адски точна на 28-29 ден. Започна с първи ден зацапване. После нормално кръвотечение така 3-4 дни и дори до днес, когато ми е 11 ден имам бежаво зацапване. На 9 ден леко прокървях отново, като на 7-мия вече бях обула белия панталон. Другото странно е, че този път нямах никакви съсиреци, като друг път, когато направо ми изпадат парченца. И не ме боля като друг път, когато се налага да пия ампули спазмалгон дори.
Надявам се да ми пишете с вашите мнения, защото не ми се мисли да ходя пак на лекар...просто ми се иска всичко да е ок. Да отбележа, че имам две неуспешни инсета февруари и март, второто със стимулация с клостил.
Благодаря ви предварително!!! Каси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #21 -: Април 26, 2006, 21:49:17 pm »
Каси, направи един тест.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #22 -: Май 01, 2006, 00:35:07 am »
защо, рабит!!! Защо тест.., на мен ми дойде цикъла..ама тъпото е че толкова рано... Благодаря ти за отговора, мила. Желая ти успех!

« Отговор #23 -: Май 01, 2006, 08:20:14 am »
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #24 -: Май 01, 2006, 11:07:39 am »
абе аз ли нещо... или темата е пусната на 14 април от гери 77 която на 20 април е бременна в 18 гс.
нещо не вярвам много много в съвпаденията за да допусна че става въпрос за 2 герита, гости, кръстили се по един и същи начин.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #25 -: Май 01, 2006, 11:24:12 am »
Начинът на изписване на ника е различен. IP- та - също.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #26 -: Май 01, 2006, 19:54:24 pm »
Рабит, едва ли при мен има нещо, миличка. Все пак на мен ми продължи 6 дни, после пак прокървих, абе шантава работа е това цикъла. Сега не го мисля, и чакам да ми дойде на 13 май /уф, гадост, точно тогава правим 5 години с мъжа ми, и мислехме да си направим романтична вечер извън София/. Благодаря ти за подкрепата.