Здравейте момичета, емоциите ми са много шарени отново тези дни. Как се справяте вие с емоционалното си настроение, по време на процедурите?
Нали организма се наблъсква все с хормони, това довежда ли ви до разни нервни сривове или успявате подтискайки емоциите си?
Може би споделянето с близки, ви помага... Едно е сигурно при мен, че много ме избива на рев, това е защото, при мен играе роля И самотата
. Там е работата, че аз съм там сам сама, ако бях с моя, сигурно въобще нямаше да преживея никакъв кошмар и даже щях да се забавлявам, но той може да идва, само когато вече е нужен материала
. През ноември 2009, бях в София на процедура 1 седмица самичка, направо си изревах всички сълзи
. Няма с кой да се види, да си поговори човек, излизах от хотела, отивах до клиниката за инжекция, после цял ден куку, ходих на кино и по Витошка напред назад, и пак така, то и аз друго не познавам. Даже на зоологическа градина ходих, с надеждата животинките да ме разсеят малко, уви, карах подред и стигнах до постройката, където живее хипопотама. Едрото животно си повдигна предните крака на парапета пред натрупалите се хора, отвори една огромна уста, в първия момент си помислих:ооо супер е, даже пози дава, изведнъж осъзнах, не даваше никакви пози за снимки, просто се оглеждаше към публиката си с зееща уста и се надяваше, някой нещо да и хвърли в устата. Е това беше, бликнаха ми сълзите на момента
, така се ядосах, че нямам при мен солетки или нещо друго
. Прибрах се в хотела и му дръпнах пак един подобаващ рев. Чувствах се много зле, накрая дойде моя, така му се хвърлих, че той чак се шашна. Скоро ще трябва отново да летя за София
, сещайте се, какво ме е обхванало още от сега... Дано този път престоя ми, бъде по търпим и не се завърна пак с подпухнали очи! Споделете и вие как се справяте?