Абе, мацко, защо ти е мъжа с теб - то не е за 1-2 дни. Аз лично никога не съм го взимала с мен по време на стимулации. Първо, защото с него ще ми излезе доста по-скъпо, а пък някой и трябва да изкарва парички все пак
, а и другото е, че там със сигурност ще се запознаеш с други момичета и по цял ден ще си имаш компания. Особено пък, ако ще си в този апартамент при Щерев - сигурно няма да си самичка там. И въпреки това - ти си знаеш
И за да не се отклонявам от темата - това е Департамент за усъвършенстване на учители. Намира се на булеварда, на който е и клиниката на Владимиров "Цар БорисІІІ" /но почти в Княжево вече - в тази посока/. Нямам идея къде е клиниката на Щерев - не съм ходила там. Иначе преди около година, цената беше 20-21лв. Но..... не е петзвезден хотел все пак
Аз си бях купила едно телевизорче и така си откарах там 2 седмици.
Ако те устройва адреса пиши ми на лични и ще ти дам телефона на управителката /че тук не ми се обявява все пак/.
И каквото и да решиш - успех ти желая!
АААА, и наскоро имаше подобна тема за приспиване в София - имаше един хотел - пак в тази посока беше към Княжево - ама Таити ли бешеееее - не си спомням. Там казаха, че било много хубаво - вече си е като хотел прилично и правели отстъпки за 10-15 дни като си платиш. Така че потърси, ако намеря темата, ще ти пратя линк.