0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mimashumkov

дайте ми съвет
« -: Май 13, 2006, 21:21:38 pm »
здравейте,
по лекарско предписание в продъжение на 3 мес. пих костилбегит защто не ми се образуваше фолекул :oops: през тези месци ходех по няколко пъти на УЗ започвах от 9ден до 14-16 ден фолекул се обазуваше само по един на 9ден 8-10мм до 14-16 ден сатваше 24-26мм  два ,три дена го нямаше и бременост няма :cry: партньора ми си на прави спермограма заключението и е отлични оплодителни способности    :sperm:  аз никъкви друди изследвания не съм правила :ask: купих си тестове за киселиност  4.0 и тя е добре. вече незнам какво да правя :ask:
дайте ми съвет
« Отговор #1 -: Май 13, 2006, 21:30:31 pm »
Смени бързо "лекара"ако мога да го нарека так :evil:

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
дайте ми съвет
« Отговор #2 -: Май 13, 2006, 21:51:09 pm »
Отиди в клиника по стерилитет. Там ще направят читава спермограма на мъжа ти и всичките ти нужни изследвания.  Без снимка за проходимост на тръбите, микробиология, тест за хламидия, хормони това което пиеш е безсмислено.  За този който го е изписал, няма да коментирам.  :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
дайте ми съвет
« Отговор #3 -: Май 13, 2006, 22:24:02 pm »
mimashumkov  направо бягай от този лекар!!!!!!!!Та що за .................,ще те кара да пиеш 3 месеца Клостилбегит без да провери проходимоста на тръбите????????????????????????А направи ли
поне рутинни изследвания..........хормонални изследвания.микробиология,хламидия....???????Та като нямаш ову .изследваха ли ти щитовидна жлеза,ТСХ,Т3,Т4,ТАТ и МАТ........?????Не си губи излишно времето,нерви,пъри!!!!Аз така загубих няколко години и сега съжалявам!!!!Направо се насочи в клиника по стерилитет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Стискам палци и пиши как се развиват нещата при теб!! :lol:
*
дайте ми съвет
« Отговор #4 -: Май 14, 2006, 08:14:36 am »
Мима,и моят случай е подобен-два месеца съм на клостилбегит и лекаря ми каза,че ако и третия не стане,ще направим снимка на тръбите,спермограма не сме правили,а хормонални направихме по мое настояване.Само че аз реших,че няма да има трети път докато не отида при друг специалист,защото нали знаеш,че клостила се допуска максимум 5-6 пъти в живота?!!!!Не се плаши-отиди при добър специалист постерилитет.
 А би ли ми казала какви са тези тестове за киселинност?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
дайте ми съвет
« Отговор #5 -: Май 14, 2006, 10:33:07 am »
Е, като знаеш, че кломифен цитрат се взима няколко пъти в живота, как така се съгласи на стимулация без проверка на проходимостта на тръбите? :roll:
*
дайте ми съвет
« Отговор #6 -: Май 14, 2006, 10:59:32 am »
Цитат на: le
А би ли ми казала какви са тези тестове за киселинност?

Тест ръкавица за определяне киселинността (рН) на влагалищното съдържимо. PН между 4 и 4,4 говори за нормална флора във влагалището, т.е. не се развиват болестотворни организми. Ако е над 4.4 при два последователни теста - отиваш на гинеколог, защото се предполага, че може да се развие бактериална вагиноза. Това е в общи линии. Повече за тестовете може да прочетеш ето  ТУК
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
дайте ми съвет
« Отговор #7 -: Май 14, 2006, 11:02:11 am »
И аз имам такива ръкавички и съм много доволна.
*
дайте ми съвет
« Отговор #8 -: Май 14, 2006, 11:34:06 am »
Панда,мерси за отговора.
Лали,съгласих се на стимулация,защото доктора ме увери,че ако имах проблем с тръбите,щеше да усети втвърдяване при напипване.Това ми прозвуча убедително тогава,ама наскоро ми каза,че май ще се наложи снимка след третия опит.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
дайте ми съвет
« Отговор #9 -: Май 14, 2006, 11:44:54 am »
Ауууууууууу!!!!!!!!!!!!!Нямам думи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Беж бързо далече от този лекар! :twisted:  :twisted:  :twisted:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
дайте ми съвет
« Отговор #10 -: Май 14, 2006, 12:32:07 pm »
Втвърдяване при напипване??? 8O  8O  8O
А стига бе, я кажи кой е, иска ми се да ми ги обясни тея работи как стават. Току виж тъй без нищо търпях цветна снимка аз, могло да напипа той и да каже. :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
дайте ми съвет
« Отговор #11 -: Май 14, 2006, 12:59:40 pm »
Цитат на: lidia
Втвърдяване при напипване??? 8O  8O  8O
А стига бе, я кажи кой е, иска ми се да ми ги обясни тея работи как стават. Току виж тъй без нищо търпях цветна снимка аз, могло да напипа той и да каже. :evil:

Недей пита,че се изчервих от срам :oops:
*

adi

• 7710
дайте ми съвет
« Отговор #12 -: Май 14, 2006, 13:19:54 pm »
Цитат на: Lali
И аз имам такива ръкавички и съм много доволна.

Мила Лали от аптека ли си купи тия ръкавички за киселинност????Колко струват? :lol:
*

adi

• 7710
дайте ми съвет
« Отговор #13 -: Май 14, 2006, 13:23:49 pm »
Ле мила дано да попаднеш на свестен лекар ,че твоя направо за нищо нестава!!!Чудя се как така се захващат да лекуват стерилитет а пак и понятие си нямат от тая работа-имам предвид лекари като твоя!!!!!
Успех и пиши как се развиват нещата. :lol:
*

mimashumkov

дайте ми съвет
« Отговор #14 -: Май 14, 2006, 14:24:31 pm »
да има ги в аптеките казават се (arePlren VpH test glove)комплекта съдържа 5,20 или 50бр 20бр струват около 25-27лв
*

adi

• 7710
дайте ми съвет
« Отговор #15 -: Май 14, 2006, 16:58:37 pm »
mimashumkov мерси за бързия отговор!
*
дайте ми съвет
« Отговор #16 -: Май 15, 2006, 09:34:50 am »
Ади,благодаря за добрите думи!Ти  си толкова мила и заслужаваш много-много щастие!Хайде-дано този месец те пропусне м. за по-дълго!
Късмет yahoo_17 !
*

adi

• 7710
дайте ми съвет
« Отговор #17 -: Май 15, 2006, 21:13:59 pm »
Цитат на: le
Ади,благодаря за добрите думи!Ти  си толкова мила и заслужаваш много-много щастие!Хайде-дано този месец те пропусне м. за по-дълго!
Късмет yahoo_17 !

:bighug:  :balk_21: