0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Фемостон
« -: Март 27, 2010, 08:25:57 am »
Здравейте.Преди да започна поредното си инвитро,доктора ми предписа Фемостон.Не ми стана много ясно как точно да го приема(двойна доза),а ми каза след 14-15 дни,т.е. като свършат  двете опаковки да отида на преглед.В листовката пише да се взима по едно дневно от керемидените хапченца в продължение на 14 дни,и след това от жълтичките пак 14 дни,но мойто е двойна доза,т.е. по 2,но няма ли да стане много-сутрин 2 и вечер 2,да се получи предозиране?Много ви моля,момичета,ако някой е използвал Фемостон,нека сподели.И ако модернаторите  преценят,че темата не е за тук,да я преместят.Благодаря предварително.
*
Re: Фемостон
« Отговор #1 -: Март 27, 2010, 21:15:42 pm »
Здравей! Не знам каква е причината да ти е изписан фемостон и само лекарят ти може да ти каже как да го пиеш. Изписват го при високи стойности на ФСХ, а така също и за повишаване качеството на яйцеклетките уж. Аз пих няколко месеца по 1 на ден, както е описано в листовката. Ето ти подобна тема, прочети я, но имай предвид, че лекарят е този, който ти е назначил лечение с това лекарство и само той може да ти каже как да го приемаш. Успешна процедура!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40288.0

« Отговор #2 -: Март 28, 2010, 10:09:41 am »
Здравей bogomilova35!
Аз приемах фемостон по 1 хапче на ден за увеличаване на лигавицата ми.
Успех osi_9

Там, където има любов, няма страх.
                  Апостол Йоан
« Отговор #3 -: Март 29, 2010, 08:32:04 am »
Благодя ви момичета за отговорите.Желая ви успех.