Инсеминации със сигурност има, говорили сме го. Не знам колко на брой, обаче.
Разказвала ми е, че последната и стимулация е протекла много зле, защото е получила хиперстимулация и е имала много кисти и разни други проблеми. Та от тогава насам знам, че други инсеминации не е правила.
За ин витро ми е казвала, че не са правили. Което на мен ми е странно, защото не знам какво ги е спирало. До колкото знам сега планува , но кога ще е не знам.
Явно има нещо друго, което я притеснява. Или са пробвали, неуспешно, и не иска да ми каже.
Знаете ли, не знам дали сте забелязали, но аз виждам нещо, което ми е много странно.
Оказа се, че около мен има много двойки с проблеми. Но никоя от жените не споделя...чак когато аз започна темата, тогава и те си казват.
Примерно говорим си, става въпрос за деца, аз...болна тема и си казвам. Така и така, много искаме, но не става...и си разказвам. От там темата се задълбочава и другата жена чак тогава споделя, че и тя е минала през част от моя път, или доста повече... и т.н.
Имам усещането, че това е някаква тема табу. Едва ли не, ако имате проблеми - всичко трябва да си остане в семейството...щото видите ли, нещо не ви е наред.
Странна работа.
Даже и със сестра му. Темата започна тя - не искаме ли деца ( защото моя мъж е с 10 години по-голям и явно родата се е притеснявала,особено с нейният случай...)
И аз оттам и разказах, че искаме много, но ...
И чак тогава тя започна да говори.