0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

pomognete
« -: Април 17, 2010, 12:33:39 pm »
 :? molia posavetvaite me.
s vseki izminal den use6tam kak stava po lo6o i kak sama ne si pomagam.ot zagubata na deteto mi minaxa 6mes.,i psixi4eski ruxvam po malko kolkoto i da se staraia da ne go pravia.lo6oto e che use6tam kak maja mi se odale4ava po malko i go otblaskvam  s moito darjanie,ne iskam da go pravia no ko6mara mi e o6te tolkova do bolka blizak che po niakoga iskam da iz4ezna.kak da se darja za da ne go otdale4avam,moje bi znaia no ne vinagi uspiavam da se spravia.iskam da sam onova veselo momiche koeto biax.iskam na niakoi da se opra s maja mi ne govorim mnogo za zagubata a za drugo dete mi e mnogo rano o6te mem e strax.daite mi savet,molia.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: pomognete
« Отговор #1 -: Април 17, 2010, 13:05:34 pm »
Здравей fiola_28 според мен трябва да седнете и да поговорите със съпруга ти.Мисля, че заедно можете по-лесно да преодолеете загубата като се подкрепяте взаимно, бъди сигурна, че и него го боли и той страда.Не губете диалога по между си.Успех.
*
« Отговор #2 -: Април 17, 2010, 15:37:47 pm »
Аз също мисля като Денис,че трябва да преминете през това заедно!МНого е важно да не губите връзката си,даже мисля,че понякога "тези неща "сближават хората.Ако трябва направи първата крачка ти.Бъди силна и не се предавай-Успех

« Отговор #3 -: Април 26, 2010, 16:11:44 pm »
и аз мисля,че най важното в момента е да запазите връзката с мъжа ти...говорете...говорете много и най вече за чувствата ви...
  Но все пак ,мисля,че ако наистина ти е трудно да се справиш,може би най доброто решение е да се обърнете към специалист...аз не виждам по подходящ момент от този

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Април 26, 2010, 16:21:10 pm »
потърси помощ от специалист - психотерапевт.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Май 09, 2010, 14:31:13 pm »
Fiola, знам много добре за тази болка, изгубих детенцето си преди почти три месеца, много ми е тежко, но точно сега със съпруга ми сме по-близки от всякога. Той е единствения човек на когото разчитам за да мина през този ад. Любовта ни стана по-силна от всякога.Трябва да се подкрепяте взаимно, наистина-говорете за това, недей да подтискаш чувствата си. Просто трябва да се надигнеш и колкото и да ти е трудно да продължиш да живееш-това за жалост е живота има много прекрасни моменти, но и много голяма мъка свързана с изпитанията които ни поднася...
Идеята за специалист наистина е подходяща.
Знай, че на мъжът ти също не му е леко, никак даже, мъжете могат да не го показват, но също страдат много.
Пиши ми на лични ако искаш да си поговориш с някого :bighug:
« Отговор #6 -: Май 09, 2010, 17:03:03 pm »
Потърси д-р Тодор Пръванов - писихотерапевт.
Работи в КИРМ Плевен, но ходи и в София.
Дава консултации и по И-нет.
Напиши името му на търсачката и ще ти излязат доста неща, включително и И-мейла му.
Той ми помогна и то само за 2 посещения вече се чувствам друг човек.
Вдъхна ми вяра да се боря преди всичко със себе си, с негативните си мисли...
Разбира се ще срещна пак с него, защото ми предстои процедура...
Пиши му на И-мейла какво чувстваш и той ще ти даде първоначален съвет. Отговаря на всички имейли.
Успех. :balk_122:
« Отговор #7 -: Май 10, 2010, 21:32:39 pm »
Мила това , което ти се е случило е ужасно и освен най - блиския ти човек и ти никои не може да премехне болката. Знам че е много трудно, но го приеми че това детенце не е имало възможността да оживее, порди някаква сериозна причинина и факта че не се е появило на този може би му е спестило много мака и страдание. Много е тежко, но за всичко в живото си има причина и кокото и да е трудно понякога може би е за дасе случи после най - доброто. Н е губи вярата си в доброто и щастието ще се върне за теб о твоето семейство.