Да може да надникнем в бъдещето, това е отколешно човешко желание. То ръководеше и мен, когато дадох наталната си карта на колежката. И това, което "видях" , докара излишен стрес на и без това изпилените ми нерви.Прочитайки астрологичната си "присъда", че никога няма да имам деца или ако имам ще са с недъг, писах и на на и-мейла на астроложка,имаща статия по темата, която отговори,че е абсурдно да се каже нещо такова, особено на жена с репродуктивни проблеми.Можела съм да имам деца!Все пак ми препоръча личен хороскоп, който е платен, и който щял да ми спести нерви,време и пари по неуспешни процедури. Отговорих,че в момента съм на прага на ин-витро, а тя писа, че вижда бременност след две години, да не се отчайвам,в слчай на провал!Уточи ,че това е само прогноза на базата на повърхностно разглеждане на хороскопа. Жената беше мила и отзивчива, но горчилката стои в устата ми, въпреки, всичките логични аргументи, с които се опитвам да я отмия. Ще си позволя и един съвет към тези, които като мен се опитват да потърсят надежда в астрологията или други окултни методи:сега не е момент за това, шокът от изводи като моя при по-чувствителните и суеверни от нас е голям. Нека си я дадем с мисълта за бебетата, които чакат да им дадем шанса да се родят, скоро, а не след две години:)!