0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zakasnenie na MC?
« -: Април 29, 2010, 11:22:35 am »
както споменах,миналия месец ми взеха кръвна проба и се установи,4е нямам О-ву.този месец трябваше да ми дойде на 25.Това закаснение  на какво може да се дължи?Имам леки болки в дясния яйчник.Благодаря
Re: zakasnenie na MC?
« Отговор #1 -: Април 29, 2010, 16:06:01 pm »
Въпроса ти не е много ясен, а и отделна тема...аз не съм чела предишната и не знам тогава какво си споменала...

Закъснението може да е от всичко, направи тест, ако е отрицателен, а си притеснена от нещо просто отиди на лекар...никой не може да ти каже със сигурност на какво се дължи...

Ето това е седмичната тема, в която пишат част от момичета, които "бебеправят"  :)
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42162.0

Те ще ти бъдат много полезни, а и е приятно да се разговаря с тях  :wink:.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #2 -: Април 30, 2010, 17:49:54 pm »
интересуваме дали може да е нещо свързано с хормоните,по принцп МЦ ми е редовен(на 30-31 дена).Гадая,защото не сам в Б–я и тук не мога да реша и веднага да отида на д–р.Преди 8мес си бях в БГ и си направих пълни изцледвания и всичко беше наред по думите на д–ра.Но резултат все още няма и затова реших да си направя наново и миналия мес.след като ми взеха кръв на 2-ри и 22-ри ден от МЦ ми казаха,че за съответния мес.нямам О–я.Днес правихме спермограма на съпруга ми и чакаме резултата.А за теста си мисля,че ми е раничко.Не искам да се разочаровам,затова реших да попитам
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #3 -: Април 30, 2010, 19:00:24 pm »
 При ановулаторни месеци (без овулация) често се случва МЦ да закъснее. Това не е необичайно. В такива случаи гинекологът предписва определени лекарства (обикновено прогестеронови препарати) за предизвикване на нов месечен цикъл.
При всички случаи е добре да посетиш лекар. Всички тук можем да помогнем само с думи, но преглед и компетентно мнение за конкретния случай, може да даде само гинеколог.

Пожелавам ти успех и сбъднати мечти.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #4 -: Април 30, 2010, 19:09:35 pm »
благодаря ти,в средата на др.мес имам час.До тогава ми остава да чакаме.Дано поне при мъжа ми всичко да е наред.