Здравей,Дидка!Много добре разбирам притесненята ти,макар че моята снимка беше на главата-със съмнение за синузит.Аз сама си поисках предпазната жилетка,защото иначе никой не ми я предложи,макар че мисля че им е задължение,но това е друг въпрос...Даже ми се скараха,като казах, че правя опити за забременяване,защо си правя снимка ако не е наложително...Много странно,кой ще тръгне ей така да си се облъчва,ако не е наложително?Но сега по същество: Единственото,което мога да ти кажа е,да не бързаш да правиш аборт!Както казва Wild Cat попитай и други доктори за мнение!Трябва да попиташ,кога може най-рано да се разбере дали има проблем,което мисля,че няма как да стане през първите 3 месеца,освен ако не стане спонтанно-не дай Боже!,а след това-така поне ми казаха на мен...но не знам кога точно!Аз също съм още под голямо напрежение,не толкова заради снимката,колкото за това,че сега пия антибиотик,а съм още в 10 г.с. :(Освен това пих пак такава гадост още докато бях съвсвм в началото-преди да започна да пия каквито и да било лекарства,си напревих тест,който беше отрицателен и тогава започнах да си го пия спокойно,но след това се оказа,че съм бременна :balk_144:И по този повод ми казаха,че не е трябвало да пия такива лекарства,ама да не се притеснявам сега,че тепърва ще го следят бебето,сега да не мисля за лоши неща...А също и че в по-късните месеци ще се види дали има някакъв проблем...Сега може би разбираш как се чувствам,но се моля на Господ всичко да е наред,защото нашето бебе го чакаме от 5 години...И вярвам,че ще ни помогне!Така че,мила Дидка,просто не избързвай!Консултирай се с повече хора!Освен това не е задължително да е станало най-лошото,не бързай!Знам,колко много се притесняваш и не бих могла да те успокоявам,просто ...с рентген или без,с лекарства или без,това си е Божа работа!Но това не значи ,че не трябва да поразпиташ и други компетентни хора!Желая ти от сърце всичко да е наред и да се успокоиш,защото и притеснението и тревогите не са никак добре за бебчо!Горе главата и ще чакам да кажеш докаде си стигнала с разследването!Кураж и успех!