0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

изтъняване на лигавицата
« -: Юни 11, 2006, 12:40:14 pm »
Здравейте,

Правила съм 3 стимулации с Кломифен, но когато ми дойде след последната- мензисът ми бише много оскъден,което е доста нетипично за мен. Значи ли това,че съм имала изтъняване на лигавицата? Доктора тогава не сподели такова нещо :cry:
 Искам да попитам и колко ориентировъчно е периода на възстановяване след това. Минаха 3 месеца, а още кръвотечението ми не е както преди
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: изтъняване на лигавицата
« Отговор #1 -: Юни 11, 2006, 14:14:56 pm »
Цитат на: c6688tt
Здравейте,

Правила съм 3 стимулации с Кломифен, но когато ми дойде след последната- мензисът ми бише много оскъден,което е доста нетипично за мен. Значи ли това,че съм имала изтъняване на лигавицата? Доктора тогава не сподели такова нещо :cry:
 Искам да попитам и колко ориентировъчно е периода на възстановяване след това. Минаха 3 месеца, а още кръвотечението ми не е както преди

Лично при мен след  първата стимулация с Кломифен   лигавицата беше доста тънка 6-7 мм но мензисът ми беше отново доста обилен!
после направих 2 месеца почивка ....през тези 2 месеца всичко си беше по старому отново Обилен М. .....само дето първия месец ми дойде на 29 дена но на втория месец се нормализира и си дойде на 26 дена както обикновенно!
Сега последно през май направих стимулация с СЕРОФЕН(прочистен
Кломифен)  лигавицата беше 9мм ......и сега си чакам М.,
Ти сподели ли с доктора че  М ти е много оскъден?????????????????
Каква дебелина на лигавицата имаше в деня на ову?????? :?:
изтъняване на лигавицата
« Отговор #2 -: Юни 11, 2006, 14:42:21 pm »
Да Ади,
 Споделих,но той дори не ми обърна внимание. Мисля, че не го взе за проблем. Тук някъде, май в твоя тема бях прочела  Лали да казва,че има отношение изтъняването към мензиса. Чудех се след колко време се възстановява и дали един цикъл е достатъчен. При мен стимулацията беше с Серпафар, но не си спомням доктора да ми е казвал дебелината :(
*

adi

• 7710
изтъняване на лигавицата
« Отговор #3 -: Юни 11, 2006, 15:28:40 pm »
Как така не ти е казвал дебелина на лигавицата????Наблюдавал ли е вобще тази стимулация ....колко фолекула имаше???спукаха ли се?
Да не би те е стимулирал без наблюдение????? :?:
изтъняване на лигавицата
« Отговор #4 -: Юни 11, 2006, 15:34:53 pm »
Разбира се, наблюдаваше ме.

Точно този път имаше 2 фол. , от които само единият се спука, а на другия месец нямах нищо задържано. Просто аз забравих да го попитам тогава, а той не ми каза.... Все пак вече ходя при друг. Този не беше спец по стерилитета   :)
*

adi

• 7710
изтъняване на лигавицата
« Отговор #5 -: Юни 11, 2006, 15:52:10 pm »
Да разбрах че небеше специалист по стерилитет!Напълно е възможно
да си имала изтъняване на лигавицата......но само лекар на УЗИ може да го потвърди!по принцип всичко си е индивидуално    ....всеки организъм реагира различно!!!
изтъняване на лигавицата
« Отговор #6 -: Юни 11, 2006, 17:11:23 pm »
Нищо Ади благодаря ти за вниманието :babyflips: