0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

valensia

Спешно търся Меногон
« -: Февруари 17, 2006, 01:47:18 am »
:help1:
Приятели, спешно се нуждая от лекарството Меногон.
Ако някой знае къде мога да го открия или го продава, ще съм му много благодарна, ако ми помогне! :idea:  :!:
*
Спешно търся Меногон
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2006, 17:05:15 pm »
Обади се на Диана - специализираната аптека до 1-ва АГ- Тина Киркова. Тя винаги има запаси - но на по-високи цени. Чака се нов внос, но още го няма.
 Успех. тел.9201208
*
Спешно търся Меногон
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2006, 12:08:58 pm »
Здравей Валенсия!
Ако още не си намерила, пиши ми на лични. При кой лекар ходиш? Колко ти трябват?
*

valensia

Спешно търся Меногон
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2006, 12:13:25 pm »
Обаждам се на "Диана" всяка седмица от месец и половина насам.
Отговора е същия - че няма още внос за тази година и никой не знае или не казва кой ще започне да го внася.
Солей, ако имаш информация кога ще започне вноса, моля те да ме уведомиш.
Притеснява ме това, че от уж достоверни източници разбрах, че внос ще има чак в средата на лятото.
Ако е така, трябва да знам какво да правя
*

Anonymous

Спешно търся Меногон
« Отговор #4 -: Февруари 18, 2006, 12:16:39 pm »
Здравей, Андия!
Не съм намерила още и вече сериозно започвам да се притеснявам.
Андия, ако знаеш нещо по въпроса ще съм ти много благодарна.
 Ходя при д-р Вакрилов в "Тина Киркова", трябват ми 20 - 25 ампули
*

valensia

Спешно търся Меногон
« Отговор #5 -: Февруари 18, 2006, 12:19:52 pm »
Извинявай, Андия, този гост по-горе съм аз - Валенсия!
*
Спешно търся Меногон
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2006, 13:30:15 pm »
Здравей Валенсия!
Ако мога изобщо да ти помогна ще е само с 5 ампули, което няма да ти свърши работа. Малко ми е сложно да ги взема, че съм ги оставила при лекаря, но ако опреш до тях ще помисля как. Пробвай да звъннеш в клиниката на Братя Тодорови и питай дали имат.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Спешно търся Меногон
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2006, 14:47:42 pm »
Валенсия, според мен трябва да споделиш за този проблем с лекаря, който ти е назначил терапията! кой не може да не е наясно със ситуацията на пазара, та те работят точно с 3-4 препарата! ако той не може да ти даде акъл откъде да намериш Меногон, нека ти смени терапията! не може да се оставя всичко в ръцете на пациента, в крайна сметка...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

От Валенсия
« Отговор #8 -: Февруари 20, 2006, 16:13:05 pm »
С ново потребителско име съм, защото на стария ми явно му беше "изтекъл срока"

Благодаря ти за информацията, Андия.
Току-що се обадих в клиниката "Братя Тодорови", казаха ми, че имат, но използват Меногона само за техни пациентки и не го пускат на свободна продажба. С две думи трябва да стана тяхна пациентка.
А твоите ампули с какъв срок на годност са? Аз не мога ли да си ги взема направо от доктора при който си ги оставила - нали все пак ще ги купувам. Питам те, защото може и да опра и до твоите 5 ампули, защото вчера и от аптека "Диана" ми казаха, че могат да ми дадат само 5. Сега се оказа, че имали, но били малко и трябвало да стигнат за повече момичета.
По този начин може и да успея да ги събера
*
Спешно търся Меногон
« Отговор #9 -: Февруари 25, 2006, 11:51:12 am »
Здравей Василиа!
Извинявай, че се забавих с отговора! Срокът на ампулите изтича февруари. Ако това ти върши работа, т.е. трябва да ги започнеш сега, мога да говоря с доктора в четвъртък. Моля пиши ми искаш ли да ги взема!
УРА!
« Отговор #10 -: Март 01, 2006, 09:42:22 am »
Намерих си Меногона. Много съм щастлива, че ще мога да продължа, защото вече бях започнала да се отчайвам.
Искам да кажа на всички, които го търсят, че Меногона вече го има в търговската ни мрежа и можете да си го купите.
*
Спешно търся Меногон
« Отговор #11 -: Март 01, 2006, 19:04:05 pm »
Браво Василиа!
Радвам се за теб! Успех!!!
Re: Спешно търся Меногон
« Отговор #12 -: Юни 10, 2010, 15:22:56 pm »
Темата е малко старичка, но се надявам да свърши работа на някой.Имам Меногон в срок на годност съхраняван в хладилника.Пишете на лична за повече информация!