0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте Момичета!
  Някой може ли да ми каже,какво значи завишени левкоцити 5ти ден след трансфер.Имам ли шанс за положителен тест или не...
« Последна редакция: Април 06, 2010, 17:49:28 pm от kamellka »
*
Re: Завишени левкоцити 5 ден след трансфер
« Отговор #1 -: Април 07, 2010, 13:36:57 pm »
Колко са завишени?
В ПКК ли или урина?

« Отговор #2 -: Април 07, 2010, 18:05:13 pm »
Колко са завишени?
В ПКК ли или урина?

правих ПКК...и стойностите са 39.8   (3.5-10.0 )
Слагам си и неупоген ,за това доторът ми ме накара на направя изследването,и ми намали дозата...
    благодаря предварително
*
« Отговор #3 -: Април 08, 2010, 10:14:04 am »
Бих те посъветвала да си пуснеш още една ПКК в друга, читава лаборатория, като добавиш и диференциална кръвна картина и CRP (це реативен протеин), който е по-достоверен индикатор на евентуална инфекция. Дано да е нещо объркано...

« Отговор #4 -: Април 08, 2010, 16:11:47 pm »
Мерси за съвета,и аз таино се надявам да е грешка...мисля да си изчакам теста..пък каквото стане...Аз съм пациент на клиника Малинов....и мисля че лабораторията им е добра...може би нияма смисъл да се товаря допълнително...благодария  :(
« Отговор #5 -: Април 23, 2010, 22:48:52 pm »
Бих те посъветвала да си пуснеш още една ПКК в друга, читава лаборатория, като добавиш и диференциална кръвна картина и CRP (це реативен протеин), който е по-достоверен индикатор на евентуална инфекция. Дано да е нещо объркано...
  здравей Мила Виа...благодаря пак за загрижеността...оказа се че вдигам левкоцитите от неупогена които слагам,и това било нормално...доктора ми каза да не се притеснявам защото знаел какво прави:) И явно е така,защото теста ми е ПОЛОЖИТЕЛЕН...много много сме щастливи....и исках да го споделя и с теб...
*
« Отговор #6 -: Април 26, 2010, 11:47:47 am »
Честито! Спокойно бременеене!

« Отговор #7 -: Юни 28, 2010, 11:31:49 am »
Честито, миличка!