0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: сигурно съм полудяла
« Отговор #40 -: Януари 31, 2007, 22:00:27 pm »
ее, току що моя мъж ме подсети да отбележа, че при втората си спермограма в майчин дом, този път при др. сариев, той му даде списание в тоалетната, като даже той му го носи до там и 'дискретно' му го даде.!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #41 -: Януари 31, 2007, 22:03:21 pm »
Дори и да се абстрахираме от емоциите, от чисто медицинска гледна точка нивото на сексуална възбуда е важно и се отразява на показателите.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #42 -: Януари 31, 2007, 22:28:10 pm »
Момичета разсмяхте ме. :D :D :DМного интересна тема се заформи! :D
*
« Отговор #43 -: Януари 31, 2007, 22:35:17 pm »
абе смях, смях, ама зад гърба ми има един дето чете в момента плейбой, на който хич не му беше до смях тогава!!!!! :D
*
« Отговор #44 -: Февруари 01, 2007, 09:37:20 am »
Някои неща не престават да ме учудват - наистина ли в тоалетната ги карат да отделят? Е това е унизително!
Мели, аз пък трябва да ти кажа, че са единици клиниките и лабораториите, в които има обособена такава стаичка. Като цяло е в тоалетната. Винаги сме го носили бързо от къщи, точно по тази причина.
*
« Отговор #45 -: Февруари 01, 2007, 10:33:53 am »
ох Лилянооо, всички теми в емоционалните ако бяха като твоята :lol:
Голям си образ, ама сигурно и аз така щах да направя. Сега остава да потренираш бързо ходене или спринт та другия път да няма пропуск :D
цунки
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #46 -: Февруари 01, 2007, 11:12:59 am »
абе ти още един път ми кажи лиляно и ще видиш на кой ще му трябват тренировки по бързо ходене или спринт :x
цунки иначе и на тебе :D

иначе и аз съм изумена че в частна клиника нямат тъмна стайчка. бе станиславов си има дори
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #47 -: Февруари 01, 2007, 11:21:50 am »
хихи, не можеш ме стигна ти мене душата, сребърен и бронзов медалист съм на републиканско за юнуши лека атлетика :lol: :lol: :lol:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #48 -: Февруари 01, 2007, 11:27:26 am »
бе ти не ме амбицирай...не е здравословно :lol: 8)
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!