0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, тези дни искам да почистя кошарата, количката и детските играчки, които ще ползвам, понеже са втора употреба. Бихте ли ми казали с какъв препарат да ги изчистя. Четох някъде, че може с вода и оцет или вода и сода бикарбонат. Но, няма ли някакъв препарат, който да е подходящ за бебешки принадлежности?

Този разтвор за студена стерелизация на Чико дали е подходящ?

Мерси предварително :)

Раши, аз изпрах тапицериите на ръка, с бебешки прах и четка. Играчките - свирещите пъхнах за 24 часа в камерата, да се убие де що акар има, другите ги извъртях на ръка с четката.
[/url][/url]
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
оцет и вода не вършат работа за дезинфекция.
което може да се свали и изпере - изпери го. останалото трябва да се мине с някакъв дезинфектант.
аз имах донесен от чужбина спрей-дезинфектант, подходящ за бебешки принадлежности, и с него третирах всичко.
попитай в аптеките с какво разполагат. играчки дребни може да накиснеш в разтвора за студена стерилизация на Чико, но те трябва да си престоят там определеното време.
останалите повърхности избърши с дезинфектант и после с чиста вода.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
и аз съм купувала спрей за почистване, от сайта на мадъркеър например

с него почиствам редовно столчето за хранене, коритото в което ги къпя, легена, играчките им, които не се перат
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
а, баш тоя - Милтън е марката. имат и антибактериални гелове, и мокри кърпички.

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Благодаря, момичета! :) Ще потърся спрея на Милтън. Точно такова нещо ме интересуваше.

*
момичета къде мога да намеря този препарат ?
*
Ечи, аз в крайна сметка си кухих само разтвора за студена стерилизация на Чико и с него почистих играчките.