Благодаря ти, DESI2! Относно моя имунитет винаги съм имала опасения, че нещо ще изкочи....цял живот страдам от тоя имунитет. Просто чух, че се прави с или без показания и се наплаших. Явно страшно много народ има такива проблеми, за жалост! При нас основния проблем е много тежък мъжки фактор. Самите ембриони на 3 ден си бяха фрагментирали.....При мен нещата са ОК...хормони, тръби, лека стимулация. Мина първия преглед при д-р Стаменов. Обърках се още повече. Прегледа ми изследванията и се хвана за TSH. При Владимиров границите са 0.2-4.5, при мен е 3.6....Поради тези граници съм била сигурна, че е ОК. След това като се просветих, разбрах, че не е ОК....От тогава ми е зле и съм смазана просто, нямах сили дори да пиша тук. Пусна ми изследване za TSH, TAT, MAT. Не отидох да взема презултатите, защото ги предполагам. Майка ми има много болести, прегледах и документите да видя дали няма Хашимото. Е, има, а дори не знаеше. Не й се сърдя,просто никой не й е казал. Но жената си има 3 бременности и ме изгледа едно такова опулено...
. Е, ако не бяхме за иски и аз можех да не знам. Преди 2-3 месеца ми гледаха щит. жлеза и си беше наред, аз за това си бях спокойна! А то какво се оказва, че едва ли не почти всяка жена има някакви отклонения! Днес мъжкия е на спермограма, да видим и там има ли все още някой и после ще решаваме. Поне разбрах, че с ядосваници нищо няма да променя.....За вливките ми е ясно, че ще откажа, просто знам как реагира организма ми към почти всички лекарства, а и не е граранция за нищо. На него му изписаха Трибестан и вит. Е, но положението му стана по-зле като резултат и го спря. Аз си мислех, че поне на секс ще го удари като вдига постоянно самолета
то поне това беше хубавото, ама и много бързо кацаше тоя самолет
Та така. Ще видим до къде ще я докараме. Хубавото е, че се разбираме и нещата не са се променили помежду нас