0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бебчо го няма вече....остана тъга и празнота
« Отговор #20 -: Юни 01, 2007, 12:37:55 pm »
Не се шашкаи, виновен за това наистина няма.
Аз също в началото на годината направих много ранен спонтанен аборт. В повечето случаи те просто стават и никои не може да каже каква е причината.Аз лично започнах от първия ден след овълацията да кървя. На шестия когато видях че няма да спре (че не е нормален МЦ)си направих тест(+).Доктори, леж за задържане ,хапчета инжекции и не ми закъсня и 10 дни и спонтанен аборт.Мен ме оспокои тива (донякоде - винаги е трудно),че стана в първите седмичи.Определено болката щеше да е много по-голяма ако беше станало в края на третия месец или пък да има някаква аномалия която още не може да си види.Така че природата си знае своето и следващия път ще си имаме дебели здряви бебчета - това е важното.
Вдигни глава и не униваи ,а мисли за напред радваи се на първите месеци от брака пък бебчето ще стане :D
<br />www.mtm.bg - Мобилни телефони, аксесоари, сервиз
Бебчо го няма вече....остана тъга и празнота
« Отговор #21 -: Юни 01, 2007, 12:41:16 pm »
Не се шашкаи, виновен за това наистина няма.
Аз също в началото на годината направих много ранен спонтанен аборт. В повечето случаи те просто стават и никои не може да каже каква е причината.Аз лично започнах от първия ден след овълацията да кървя. На шестия когато видях че няма да спре (че не е нормален МЦ)си направих тест(+).Доктори, леж за задържане ,хапчета инжекции и не ми закъсня и 10 дни и спонтанен аборт.Мен ме оспокои тива (донякоде - винаги е трудно),че стана в първите седмичи.Определено болката щеше да е много по-голяма ако беше станало в края на третия месец или пък да има някаква аномалия която още не може да си види.Така че природата си знае своето и следващия път ще си имаме дебели здряви бебчета - това е важното.
Вдигни глава и не униваи ,а мисли за напред радваи се на първите месеци от брака пък бебчето ще стане :D
« Отговор #22 -: Юни 01, 2007, 12:43:55 pm »
PC-то ми блокира и маи се по-олях с повторенията
Сори
*

mama_tedka

• **
  • 50
  • Децата са най-голямото богатство!
« Отговор #23 -: Юни 01, 2007, 15:51:25 pm »
 Права си megan06,природата си знае работата,но е трудничко когато минаваш през подобно нещо... :)
« Отговор #24 -: Юни 01, 2007, 17:24:05 pm »
Миличка съжалявам за случилото се..но не унивай.Познавам семейство което претърпя такава загуба в края на втория месец.Докторът им беше казал да се пазят 6 месеца.Разбирах тъгата им-1-во самата загуба..и 2-ро чакането ..Но не щеш ли на втория месец ни се похвалиха с чудесната новина за втора бременност-и сега имат прексрасно момченце..Та мисълта ми беше -гледай да се поуспокоиш-виждам че си млада..всичко ще се нареди..наслаждавай се на семейния живот :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю